March 20, 2023


Carlos Alcaraz je rekao da želi dobrodošlicu Novaku Đokoviću natrag u Australiju, jer je rekao da je igra bolja kada se svim vrhunskim igračima dopusti natjecanje. Deveterostruki pobjednik Australian Opena Đoković objavio je da mu je dopušten povratak u Melbourne Park u siječnju.

Uz to, sve je spremno za najjači mogući Australian Open. Broj jedan Novog svijeta Alcaraz tvrdi da je sretan zbog činjenice da će Đoković biti u Melbourneu. “Bolje je za tenis imati najbolje igrače na svijetu, a za navijače je također lijepo vidjeti turnir s najboljim igračima.

Kad smo već kod mene, želim vidjeti Novaka kako igra na svakom turniru. Uvijek sam govorio da ako želiš biti najbolji moraš pobijediti najboljeg igrača na svijetu. “Sretan sam što imam Đokovića na turneji”, rekao je Alcaraz za AFP.

Alcaraz zna da ima metu na leđima

Prije 12 mjeseci, Alcaraz je bio samo zvijezda u usponu i smatran jednim od najperspektivnijih i najtalentiranijih igrača u igri. Sada nitko ne razmišlja o Alcarazu kao o zvijezdi u usponu u igri.

Alcaraz je sada teniska superzvijezda i legitimni favorit za pobjedu gdje god stigne. Ulaskom u sezonu 2023., Alcaraz priznaje da očekuje da će konkurencija biti intenzivna kada igrate protiv njega. “Naravno da će imati cilj iza svih ostalih biti malo drugačiji za mene ove godine i moram biti spreman na to.

Pokušat ću završiti 2023. na istoj poziciji sada. Alcaraz je rekao da će to biti duga godina, ali naravno da ću se zabaviti.” Ranije ove godine, Alcaraz je pobijedio Đokovića u njihovom prvom susretu u Madridu.Ostaje za vidjeti hoćemo li parirati Alcarazu i Đokoviću na Australian Openu.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *