June 3, 2023


santa Clara Family Health Plan (SCFHP) odabrao je Yes Health, startup za prevenciju dijabetesa, za besplatnu skrb za rizične članove Medi-Cala i organizacije objaviti Ponedjeljak.

Članovi Medi-Cala stariji od 18 godina kojima je dijagnosticiran predijabetes ili postoji rizik od razvoja predijabetesa ispunjavaju uvjete za Da zdravljeprogram. Tvrtka sa sjedištem u Mill Valleyu u Kaliforniji priznata je od strane CDC-a i pruža obuku zdravstvenih concierge i usluge za mršavljenje i prevenciju dijabetesa, sve putem svoje aplikacije. Nakon kratkog kviza, članovi programa dobit će personalizirani plan—koji su izradili registrirani dijetetičari, nutricionisti, stručnjaci za fitness i psiholozi—kako bi poboljšali svoje zdravlje. Aplikacija također nudi uslugu utemeljenu na umjetnoj inteligenciji gdje članovi mogu fotografirati svoje obroke kako bi dobili upute kako ih učiniti zdravijima.

Alex Petrov, izvršni direktor Yes Healtha, rekao je da je prednost programa u tome što članovi mogu dobiti smjernice u bilo koje doba dana, umjesto da prisustvuju planiranim sastancima sa stručnjacima.

“Umjesto da sjedimo u razredu ili sudjelujemo u zoom sesiji ili telefoniramo, mi kažemo: ‘Prođite kroz dan i kada dođete do trenutka kada trebate donijeti odluku – zdravu ili nezdravu – slikajte se ili pošaljite nam SMS. “Mi ćemo vam pomoći da donesete ispravne odluke”, rekao je Petrov u intervjuu.

Dr. Laurie Nakahira, glavni medicinski službenik osiguravajućeg društva, rekao je da je SCFHP odabrao ugovor s Yes Healthom zbog pogodnosti koje pruža članovima.

Nakahira je rekao u novom izdanju. “Potpuno mobilni Yes Health program pruža pogodnost virtualnog programa prevencije dijabetesa koji naši visokorizični članovi mogu koristiti kako bi smršavili i osjećali se zdravije.”

Zdravstvo je, izjavio je Petrov, u jedinstvenoj poziciji da brine o članovima Medi-Cala. Mnogi od ovih članova mogu raditi više poslova i trebaju podršku u pokretu, umjesto zakazanih sastanaka sa zdravstvenim stručnjacima. Tvrtka također nudi svoje usluge na španjolskom za one koji mogu naići na jezičnu barijeru.

“Populacije s kojima imate posla zapravo su skupine sa specifičnim potrebama, ograničenim vremenom i fleksibilnošću lokacije… Mi se uklapamo u stil života tih korisnika”, rekao je Petrov.

Tvrtka ima dokazane rezultate. Članovi postižu prosječno 6% gubitka tjelesne težine, a 87% članova završi program, prema Yes Healthu Izjava o činjenicama.

Druge tvrtke u području prevencije dijabetesa uključuju Omada i Livongo.

Fotografija: noipornpan, Getty ImagesSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *