June 4, 2023


Nakon uspješnog lansiranja LOVE prošlog mjeseca, ATP je u utorak objavio da se njegova ograničena serija NFT-ova sada radi popust.

Zadivljujuća digitalna umjetnička djela stvorena u suradnji s Art Blocks Engineom i poznatim umjetnikom Martinom Grasserom nude obožavateljima nove načine da slave, dive se i posjeduju 300 dirljivih trenutaka s Nitto ATP Finals 2022.

Kao prvi generativni umjetnički projekt te vrste u tenisu, LOVE generira umjetnička djela u potpunosti iz službenih teniskih podataka koje pruža Tennis Data Innovations. Više od 30 paleta boja, 114 kutova kamere i mnogo razina zumiranja rade u suradnji s linijama na terenu i jarko žutom loptom kako bi stvorili beskrajne mogućnosti.

NFT
Izlaz testa generiran iz podataka meča ATP 2021 Nitto Finals.

Kolekcionari mogu naručiti visokokvalitetni fizički ispis svojih umjetnina putem Level Framesa. Obožavatelji također mogu trgovati LOVE NFT-om na sekundarnom tržištu, pri čemu se jedan posto sekundarne prodaje izravno donira Dajte blok okvir učinku mentalnog zdravlja. Da biste saznali više o projektu i kupili vlastiti NFT, posjetite www.art.tenis.


NFT
Izlaz testa generiran iz podataka meča ATP 2021 Nitto Finals.

Kreativna snaga iza LOVE je Martin Grasser, vodeći umjetnik i dizajner sa sjedištem u Bay Area, uz podršku vodeće kuće generativne umjetnosti, ARTXCODE.

Zbirka je isporučena u suradnji s Art Blocks Engineom, vodećom svjetskom platformom za generativnu digitalnu umjetnost. Ovo označava prvo partnerstvo Art Blocks Enginea u svijetu sporta i prvi ATP projekt u web3 prostoru.

Više ovakvih priča na:Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *