June 3, 2023


Na to je nedavno upozorio analitičar kriptovaluta Tone Vays bitcoin Bitcoin / američki dolar Vjerojatno će pasti više od 13% u odnosu na trenutnu cijenu prije nego što dođe do porasta.

Što se tiče uspona Bitcoina, kaže da će vjerojatno doći do protupomaka prije nego što se potvrdi bikovski ciklus.

Vays kaže da je Bitcoin bio u rasponu jako dugo nakon što je u studenom pao na najniže razine u dvije godine, što je neuobičajeno ponašanje kada cijena imovine padne.

“Glavni razlog zašto mislim da je to taj što smo proveli puno vremena na najnižim cijenama od 16.000 USD. Dno tržišta obično znači da imate samo nekoliko sati da kupite savršeno nisku cijenu. Nemate tjedan dana za razmišljanje o kupnji savršenog niskog”, objasnio je Vays.

Predvidio je da će se prilike za ulazak Bitcoina pojaviti nakon što se glavna kripto-imovina preda ili nakon što se potvrdi porast.

“Ili ćemo se srušiti ispod 15.000 dolara, što je nevjerojatna prilika za kupnju nakon povlačenja. Ili čekati i kupiti proboj iznad 21.500 dolara”, rekao je.

Također pročitajte: Vuk s Wall Streeta kaže da je bio u krivu u vezi s Bitcoinom: ‘Stvarno sam mrzio kriptovalutu’

“Ili dobijete minimalnu količinu vremena da kupite savršenu nisku cijenu ili potroši toliko vremena na svoje niske cijene da ljudi ne misle da je niska. Zato sam i dalje vrlo zabrinut zbog još veće kapitulacije”, dodao je Viz.

Prošlog je tjedna upozorio da Bitcoin još uvijek izgleda vrlo slabo i da bi mogao biti blizu još jedne kapitulacije.

Rekao je da trenutna tržišna situacija za Bitcoin još uvijek nije obećavajuća jer je još uvijek zarobljen oko 17.000 dolara, bez znakova rasta.

Međutim, još jedan analitičar za kriptovalute po imenu Smart Contracter rekao je prošli tjedan da će uspon Bitcoina vjerojatno biti gotov i da će pasti na još jednu nisku razinu, nakon čega će uslijediti šest mjeseci akumulacije.

“Mislim da smo blizu dna, još nismo tamo, ali smo blizu”, napisao je analitičar na Twitteru.

Provjerite cijenu: U subotu se bitcoinom trgovalo nepromijenjeno po 17.191,52 USD, nakon što je u proteklih sedam dana ojačao za 1,29%.

Fotografija: Simple FX na FlickruSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *