February 2, 2023


što se dogodilo

Na današnjem tržištu kriptovaluta većina tokena značajno pada zajedno s dionicama budući da zabrinutost oko stroge monetarne politike traje dulje od očekivanog rizične imovine. Međutim, danas svi tokeni ne doživljavaju nagli pad. Bitcoin SV (BSV 3,33%) Danas je bio u zelenom i raste cijeli tjedan. Ova kriptovaluta zabilježila je 24-satni dobitak od 1,8% od 14:00 EST, te je porasla više od 7% u tjednu.

Okupljanje dolazi usred izvješća o pokretanju društvene platforme Boardz koju podržava Bitcoin SV. Boardz je najnovija aplikacija izgrađena na vrhu blockchaina, koja korisnicima omogućuje raspravljanje i zarađivanje BSV tokena. Rani angažman je potaknut programom Rewardz, za koji se kaže da omogućuje korištenje više od 80 BSV-ova za usmjeravanje korisnika na njihove objave.

pa što

Bitcoin SV je zanimljiv jer je fork od Bitcoin Cash (BCH -1,57%) blockchain, koji je sam fork of Origin bitcoin (BTC -2,52%) blockchain. Bitcoin SV ima za cilj poboljšati skalabilnost i stabilnost, istovremeno pružajući platformu za izgradnju aplikacija poslovne razine, što potiče interes za rast oko aplikacija temeljenih na Bitcoinu.

Stoga je značajna najava pokretanja ovog internetskog foruma za rasprave. Neki su korisnici ovu mrežu usporedili s Redditom ili GameFAQs-om. Sukladno tome, postoji interes među stereotipnom kripto gomilom za potencijalnu platformu društvenih medija usmjerenu na kripto.

Što sada

Rani programi nagrađivanja vjerojatno će pobuditi interes ulagača za sve što je povezano s Bitcoin SV-om, barem nakratko. Morat ćemo vidjeti hoće li ovaj reli imati noge. Na kraju krajeva, većina tokena na tržištu ostaje u silaznom trendu kako se osjeća nesklonost riziku.

Ali ideja stimuliranja sadržaja na način koji je privlačan ciljnom tržištu je uvjerljiva. Ulagačima u kriptovalute koje zanima stvarni svijet očito će se svidjeti ono što vide u ovom lansiranju. Ostaje za vidjeti kakav će utjecaj ova implementacija imati na uspjeh Bitcoin SV-a, jer usvajanje blockchaina nastavlja rasti na raznim tržištima.

Međutim, ovo je kriptovaluta koju sam stavio na svoj popis za praćenje, s obzirom na početni interes zabilježen u ovoj aplikaciji.

Chris McDonald nema poziciju ni u jednoj od spomenutih dionica. The Motley Fool ima i preporučuje Bitcoin postove. The Motley Fool ima politiku otkrivanja podataka.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *