January 28, 2023


Spomenuli ste svoju najnoviju knjigu Sve o kolačićima. Vidio sam da imate sve, od žele krafni do dulce de leche kolačića. Koji je proces iza stvaranja pečenja, uzorkovanja i stotina različitih recepata za kolačiće?

ovo je smiješno. To je kao, “Kako radiš bilo što, tako radiš sve.” U Milk Baru imamo provjerene klasike — kukuruzni biskvit, kompost keks, čokoladni kukuruz. Nikad ne silazi s popisa. Ali ipak, voli peći, voli stvarati i obožava kolačiće. Ova kuharica postoji već dugo vremena. To je serija kolačića koje sam pekao danonoćno, a tim je radio danonoćno. Tu su i neki recepti za kolačiće za vašu razmjenu kolačića.

Više od svega, uvijek mislim na kolačiće. To je najskromnija ulazna točka u svijet slastica, kako za pekara tako i za slastičara. Želio sam proširiti definiciju kolačića, što može biti i što bi trebao biti, te proslaviti njegovu svestranost. Mogućnosti su beskrajne kada razmišljate o kombinacijama okusa, teksturama i oblicima.

Ima malo pečenih proizvoda i bez pečenja. Što se tiče vaše točke, tu su Sammies i Sandies. Postoje ogromni kolačići koje zovemo kolačići koji znaju kako se zabaviti. Postoje isprobani i pravi kolačići. Ima punjenih kolačića. Postoje slojeviti kolačići koje nazivamo snaps. Svijet treba više kolačića, a kolačići su naš ulaz na scenu slatkiša i slatka snaga slatkiša.

Ali ideja o tome, kolačićima, dolazi već dugo. Imate bilježnicu punu ideja i stvari s ljepljivim stranicama, jer svaki put kada imate sjajnu ideju ili otrčite kući ili je stavite na ljepljivi papir i tamo zalijepite. Ali potrebno je otprilike godinu i pol da se napiše kuharica, zapravo, da se uzmu sve te sjajne ideje i testiranja recepata i ispričaju priče iza njih, itd.

Trebate li pauzu od jedenja krekera nakon što ste završili sa svime time, nakon što ste to radili godinu i pol?

Ovo je uvijek šala moje ekipe. Pitaju: “Kada ćeš se razboljeti od njih?” Možda na kraju dana kažete: “Trebam veliku šalicu čaja od đumbira.” Ali sljedeći dan se probudite i kažete: “Spreman sam ponovno.” Ovo je život slastičara, to je sigurno.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *