February 8, 2023


LOGAN, UT — Utah State je dodao domaću seriju s Jamesom Madisonom 2023. i 2025., postavljajući letvicu na nogometnom rasporedu 2023. godine.

Utah State najavio je seriju s Jamesom Madisonom u četvrtak, 8. prosinca.

Dogovor s Jamesom Madisonom predviđa da Dukesi igraju u Loganu 23. rujna 2023. Bit će to prva utakmica između dva programa.

Aggiji uzvraćaju uslugu kada putuju u Harrisonburg u Virginiji gdje će igrati 2025.

James Madison postigao je 8-3 u 2022. Pobijedili su #23 Coastal Carolinu 47-7 u posljednjoj utakmici sezone.

POVEZANO: Utah State će se suočiti s Memphisom u First Responder Bowlu

Prema Sheehanu Giyaragi s CBSSports.com, unatoč njihovom rekordu i završetku sezone kao momčad broj 25 u zemlji, Dukesi nemaju pravo igrati u utakmici s loptom. Pravila NCAA zahtijevaju da svaki program koji prelazi u nogometnu poddiviziju prođe dvogodišnje prijelazno razdoblje, tijekom kojeg vremena programi nisu kvalificirani za postsezonske boćarske utakmice.

Dukesi će sljedeće godine imati drugu sezonu s FBS-om.

Raspored nogometa za Utah Aggies za 2023

Aggiji koji nisu uključeni u konferenciju uključuju Iowu (9. 2.), gdje će USU otvoriti kampanju 2023. Nakon te utakmice uslijedile su domaće utakmice protiv Idaho Statea (9. 9.) i Jim U-ja (23. 9.), te igra u UConnu (9. /30). ).

Povezano: Vrhunac nogometa Utaha u povijesti bez pretjerane kugle

Na planinskom zapadu, američko sveučilište ugostit će Boise State, Colorado, Fresno State i Nevadu. Imat će utakmice na cesti u Air Forceu, New Mexico, San Diego State i San Jose State.

Za informacije o ulaznicama za nogomet Aggie, navijači mogu kontaktirati blagajnu USU Athletics putem telefona na 1-888-USTATE-1 ili 435-797-0305 tijekom uobičajenog radnog vremena. Ulaznice se također mogu kupiti online na www.UtahStateAggies.com.

SERVPRO First Responders Bowl protiv Memphis Tigersa

Utah State (6-6, 5-3) će se suprotstaviti Memphis Tigersima (6-6, 3-5) u Američkoj konferenciji u utorak, 27. prosinca u Dallasu, Texas.

Aggies imaju 3-4 svih vremena protiv Memphisa. Ovo će biti prvi susret između ova dva programa od 1977. kada je USU izgubio 31-26 u Memphisu. Ovo bi bio drugi neutralni susret jer je Utah pobijedio Memphis 28-14 u utakmici odigranoj u Salt Lake Cityju, Utah 1967. godine.

Može se čuti svaka nogometna utakmica Utaha KSL sportski okrug Sa Scottom Garrardom i bivšim bekom Aggie Kevinom Whiteom na pozivu.

Pokrivenost atletike Državnog sveučilišta Utah iz KSL Sportsa možete pronaći ovdje.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *