March 25, 2023


Gigant društvenih medija Twitter dodaje grafikone cijena Bitcoina (BTC) i Ethereuma (ETH) svojoj funkciji pretraživanja.

U novoj temi na Twitteru On kaže Uvodi novu značajku pod nazivom “$Cashtags”, koja također uključuje grafikone cijena za drugu imovinu, kao što su dionice i fondovi kojima se trguje na burzi (ETF).

Proširenje će korisnicima omogućiti pristup grafikonu cijena imovine jednostavnim upisivanjem svog imena ili tickera u Twitterovu funkciju pretraživanja. Nadalje, svi tweetovi koji uključuju simbol dionice, kriptovalute ili ETF-a sa “$” ispred njega će sadržavati poveznicu na grafikone cijena na koju se može kliknuti.

Međutim, što se tiče kriptovaluta, ovom su metodom trenutno dostupni samo grafikoni dvije vodeće digitalne imovine, iako Twitter kaže da planira proširiti pristup u nadolazećim tjednima, iako ne imenuje konkretnu imovinu.

Kada tweetate o simbolu velike dionice, ETF-a ili kriptovalute s “$” ispred (kao što je $BTC), ljudi na Twitteru vide vezu na koju se može kliknuti koja ih vodi do rezultata pretraživanja. Od danas, oni pretražuju rezultati će uključivati ​​grafikone cijena za glavne tokene.

Također možete tražiti emotikone izravno, bez klikanja na poveznicu unutar tweeta. Većina kodova sa i bez znaka $ radit će u pretraživanju (QQQ ili $QQQ). U nadolazećim tjednima radit ćemo na poboljšanju korisničkog iskustva i proširiti našu pokrivenost ikonama.”

Prema riječima izvršnog direktora Twittera i milijardera Elona Muska, koji je nedavno najavio da će odstupiti s mjesta izvršnog direktora platforme društvenih medija nakon što se pronađe odgovarajuća zamjena, ovaj novi dodatak Znakovi Jedno od mnogih novih poboljšanja koja će biti predstavljena na Twitteru.

“Jedno od mnogih poboljšanja proizvoda koje dolazi u Twitter Finance!”

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock / WWWoronin / VECTORY_NT / PurpleRender

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *