May 30, 2023


  • Syz Bank je putem svog kripto odjela odabrala Taurus – vodećeg pružatelja infrastrukture digitalne imovine za banke na europskom tržištu – sa svojim skrbničkim rješenjem Taurus-Protect za osiguranje imovine klijenata, uključujući Bitcoin.
  • Analitičar Ark Investa predviđa da će kripto industrija, posebno Bitcoin ekosustav, imati koristi od globalnog tržišta vrijednog 28 trilijuna dolara.

Tržište kriptovaluta primilo je snažno ažuriranje od pružatelja financijskih usluga u Ženevi u Švicarskoj — SYZ banke — da će sada nuditi skrbništvo nad digitalnom imovinom i usluge trgovanja svojim domaćim i stranim klijentima. Sa svojom misijom inoviranja osobnih i budućih financija, SYZ je primijetio da njegovi klijenti sada mogu trgovati najvećom digitalnom imovinom prema tržišnoj kapitalizaciji, Bitcoinom, i dva altcoina – Ethereum (ETH), Chainlink (LINK) i Polygon (MATIC).

Ova objava dolazi u trenutku kada tržište bitcoina drži nedavnu potporu na 17.000 dolara, uz iščekivanje mogućeg božićnog porasta. Prema našoj najnovijoj cijeni kriptovalute, Bitcoin se u posljednja dva dana trgovao za 16.821 USD. Ethereum (Eth), najveći ekosustav pametnih ugovora po zaključanoj ukupnoj vrijednosti, trgovao se na oko 1232 dolara.

Pročitajte više: Bitcoin se stabilizirao na 17 tisuća dolara – je li konačno dno? Stručnjaci uzimaju

S druge strane, Polygon (MATIC) i Chainlink (LINK) su se u srijedu trgovali na oko 0,898289 USD odnosno 6,89 USD.

Odabir koji je odredila Bank Syz obnovio je izglede za potencijalni božićni porast među većinom trgovaca kriptovalutama. Štoviše, neuspjeh FTX-a i Alamede dodao je neizvjesnost centraliziranim pružateljima usluga kriptovaluta. Valerie Noel, voditeljica trgovine u Seiz banci, istaknula je

Bank Syz jedna je od najinovativnijih švicarskih privatnih banaka. S našim novim rješenjem za digitalnu imovinu, u mogućnosti smo klijentima pružiti objedinjeni “one-stop shop” za pristup širokom rasponu financijskih instrumenata. Stoga gradimo most između tradicionalnih i decentraliziranih financija,

Naime, Syz banka je putem svog kripto odjela odabrala Taurus – vodećeg pružatelja infrastrukture digitalne imovine za banke na europskom tržištu – sa svojim skrbničkim rješenjem Taurus-Protect za osiguranje kripto imovine klijenata. Za potrebe trgovanja, švicarska banka odabrala je platforme koje pružaju usluge u skladu s visokim standardima banke.

Pratite nas za najnovije vijesti o kriptovalutama!

Komentirajući najavu, Charles-Henri Monchau, CIO banke Syz, rekao je: On je rekao:

“Uz naše partnerstvo s Taurusom, sada našim klijentima nudimo pogodnost pristupa svijetu digitalne imovine putem reguliranog skrbnika sa snažnom zaštitom i nadzorom ulagača. Syz Crypto također omogućuje našim klijentima da dobiju sveobuhvatan uvid u svoju tradicionalnu i digitalnu imovinu u njihova bankovna izvješća.”

Šira slika Bitcoina i tržišta kriptovaluta

Tržište kriptovaluta proširilo se u industriju vrijednu trilijune dolara unutar desetljeća. Međutim, tržišni stratezi predviđaju da bi sektor mogao privući više trilijuna dolara u nadolazećim desetljećima kako regulatori diljem svijeta budu krenuli prema prihvaćanju kriptovaluta. Međutim, kripto tržište je palo za više od 2,2 trilijuna dolara u proteklih dvanaest mjeseci, nakon kontinuiranog silaznog trenda.

Uz eskalaciju geopolitičkih napetosti između vojnih velesila zbog ukrajinsko-ruskog rata, očekuje se da će digitalna ekonomija eksponencijalno rasti. Štoviše, prekogranične transakcije mogu se olakšati pristupačno i sigurno.

Analitičar Ark Investa predviđa da će kripto industrija, posebno Bitcoin ekosustav, imati koristi od globalnog tržišta vrijednog 28 trilijuna dolara.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *