February 5, 2023


Iskusni trgovac koji je prodavao Bitcoin (BTC) na svom vrhuncu vratio se na tržišta kriptovaluta, gomilajući BTC, Ethereum (ETH) i druge altcoine.

U novoj strateškoj sesiji, pseudonimni kripto analitičar Donalt govori 45.100 YouTube pretplatnika da sada želi vidjeti može li BTC održati važnu razinu podrške.

Ključ je velika dnevna svijeća u srijedu, kaže trgovac, i ne želi vidjeti da BTC potpuno padne ispod regije od 17.065 dolara.

Ako se može održati, Donalt kaže da će biti “previše bikovski” za vodeću digitalnu imovinu.

“Moramo se nadati da će ova dnevna zelena svijeća izdržati. Ne želite trgovati bilo gdje ispod toga, izgledat će sumnjivo, ali sve dok je tako [hold]Bit ću pretjerano napet.

Ima smisla za mene… jesam [proper] Ući u to pomalo je rizično i mislim da je to dobar odnos rizika i nagrade jer je nagrada ogromna, a rizik tako mali.”

Analitičar i trgovac, koji je također prvi otkupio Bitcoin u niskom rasponu od 16.000 dolara Priča Njegovih 447.200 Twitter pratitelja trenutno drži ETH, Litecoin (LTC) i Bitcoin.

Na pitanje je li ga odvratio nedavni pad cijena za LTC, Donalt je odgovorio da i dalje planira zadržati decentraliziranu peer-to-peer mrežu.

Da, drži BTC > LTC > ETH.

Nema veze sve dok su američki dolari [US Dollar] Raste na alternativnim brojevima, a ja sam dobio dovoljno BTC-a da budem sretan čak i ako radi sam.”

Nemoj onda to učiniti kaže Također je kupio XRP, digitalnu imovinu koja je temeljni dio platforme za plaćanje Ripple Labsa.

Danas kupljeno. Kupio hrpu bitcoina na duži rok. Kupio seriju LTC-a kao trgovinu. Kupio sam mali XRP radi mema.”

ja

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock/archy13/INelson/monkographic

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *