May 28, 2023


Tennis Ireland imenovao je novog glavnog izvršnog direktora, Kevina Quinna, koji se pridružuje organizaciji iz Leinster Rugbyja i preuzima dužnost 27. ožujka.

S iskustvom u sektoru sporta i slobodnog vremena, nakon više od 25 godina rada sa sportskim organizacijama diljem Europe, Quinn će se pridružiti Tennis Irelandu s mjesta voditelja prodaje i marketinga u Leinster Rugbyju, gdje je radio pet godina.

Bio je odgovoran za planiranje, razvoj i provedbu komercijalne strategije Leinster Rugbyja, podržavajući i ubrzavajući rast ragbija u 12 okruga Leinstera.

“Drago nam je što nam se Kevin pristao pridružiti kao novi glavni izvršni direktor. Predsjednik Tennis Irelanda, David O’Beirne, rekao je: “Kevin donosi značajno iskustvo u sportskom i poslovnom sektoru i uvjereni smo da će biti ključni u pomaže u razvoju tenisa u cijeloj Irskoj.

“Imao sam fantastičnih pet godina s Leinster Rugbyjem, ali sam uzbuđen zbog izazova i prilike koja je preda mnom, da se pridružim Tennis Irelandu kao izvršni direktor,” rekao je Quinn.

Quinn preuzima dužnost od bivšeg predsjednika Athletics Ireland i privremenog izvršnog direktora Cycling Irelanda, Johna Foleya, koji je imenovan privremenim izvršnim direktorom Tennis Ireland u siječnju 2022.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *