February 5, 2023


Naomi Osaka je nedavno podijelila anegdotu u kojoj je električar jednom nije prepoznao i spomenula da ponekad voli ostati anonimna.

pojaviti se u Kasna emisija sa Stephenom Colbertom, 25-godišnja Osaka podsjetila je na dva svoja tweeta ranije ove godine, u kojima je ispričala kako je električar posjetio njen dom i pitao jesu li joj roditelji kod kuće.

“Nisam mislio da sam mlad sve dok električar nije došao u moju kuću i pitao jesu li moji roditelji kod kuće. Rekao je: ‘Ovo je prekrasna kuća, čime se tvoji roditelji bave?'” napisala je Osaka.

Slušajući to, Colberta je zanimalo je li japanska teniska zvijezda električaru otkrila svoj identitet i uživa li ponekad ostati neprepoznata. Bilo bi čudno, rekla je Osaka. Podijelila je još jednu smiješnu priču s aerodroma, rekavši kako ne želi privlačiti previše pozornosti na sebe.

Ona je odgovorila: “Ne, to je čudno.” “Voli je [being anonymous]. ostat ću takav. Smiješno je jer mislim da ljudi više prepoznaju moje ime, kao moje puno ime. A ima nekoliko puta kad odem u zračnu luku i obučem se kao skitnica, imam samo trenirku i majicu s kapuljačom. Onda ću staviti kapu i misliti da mnogima izgledam kao muškarac.”

“Jednom sam otišao do agenta TSA-e i gospođa je rekla: ‘Pa, onda, gospodine, molim vas uđite’.” Samo sam otišao do nje i dao svoju putovnicu, a ona je pročitala moje puno ime i šokirala se i onda rekao: “Jeste li…?” “Da”, dodala je.

Youtube naslovnica

Naomi Osaka govori kako se nosila s problemima mentalnog zdravlja

Naomi Osaka suočila se sa svojim izazovima
Naomi Osaka suočila se sa svojim izazovima

Četverostruka Grand Slam prvakinja Naomi Osaka do sada je osvojila ukupno sedam WTA pojedinačnih naslova, posljednji put na Australian Openu 2021. Borila se s nekoliko ozljeda, kao i s psihičkim problemima. 42. igrač nije oklijevao govoriti o osjetljivim temama poput mentalnog zdravlja.

Na pitanje Stephena Colberta gdje je smogla hrabrosti da se zauzme za sebe i kako se nosila s tim problemom, Osaka je izjavila da se naučila suočiti sa svojim problemima umjesto da ih ignorira.

“Uvijek sam naučio držati se toga ili raditi na tome, i mislim da je to vrlo vrijedna lekcija jer me je proveo kroz toliko stvari u životu. Ali postojao je trenutak u kojem sam pomislio: ‘Zašto?” I to ne u negativnom smislu. Ako se tako osjećam, zašto bih nastavila dalje kada se mogu suočiti s tim, popraviti i onda nastaviti svoje putovanje,” rekla je Naomi Osaka.

Uredio Nihal TarpurvalaSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *