January 31, 2023Primajte trenutna upozorenja o vijestima o dionicama. Zatražite jednotjednu besplatnu probu StreetInsider Premium ovdje.


NEW YORK, NY – (Newsfile Corp. – 14. prosinca 2022.) – Sugarless Crystals, vodeći blog o keto dijetnoj hrani, danas je najavio pokretanje Chef Diet Plans, prehrambene tvrtke koja se specijalizirala za izradu planova prehrane za mršavljenje. pomoći ljudima da izgube težinu. Utežite se i održavajte formu.

Ne vidite ovu sliku?  Posjetite: https://images.newsfilecorp.com/files/8846/148098_69cc612504428acb_001.jpg

Slika 1

Da biste vidjeli poboljšanu verziju slike 1, posjetite:
https://images.newsfilecorp.com/files/8846/148098_69cc612504428acb_001full.jpg

Sugarless Crystals započeo je kao YouTube kanal koji je pokazivao kako napraviti keto recepte i recenzirao keto proizvode. Odatle se robna marka proširuje na blog koji educira ljude o važnosti keto dijete i kako mogu pripremati različite recepte. Kako bi održao korak sa svojim ciljevima pomaganja ljudima da žive zdrave, sretne živote uz održavanje zdrave tjelesne težine, robna marka poduzima velike korake u stvarnom pomaganju ljudima stvaranjem i balansiranjem planova obroka usmjerenih na gubitak težine.

Prema Dariusu Batemanu, osnivaču i izvršnom direktoru tvrtke, “Želimo promijeniti način na koji svijet gleda na zdravu hranu. Želimo dijetu i prehranu vratiti korijenima. Stvaranje recepata i jela koja su izvrsnog okusa, ali nisu dobra samo za dušu, ali sjajno i za tijelo.” Darius, koji je osnovao Crystals Without Sugar nakon što se kao dijete borio s prekomjernom težinom, gledajući svoju majku i baku kako se bore i gube živote od raka i srčanih bolesti povezanih s pothranjenošću; Nastavio je: “Želim ljudima vratiti njihove živote. Preokret dijabetesa, snižavanje kolesterola i rješavanje krvnog tlaka kako bismo svima pružili dobro zdravlje i ispunjen život. I budući da sam s bodybuilderima koji žele živjeti takvim načinom života, prihvaćam sve što mogu naučio iz bodybuildinga i metoda sastavljanja tijela.” O tome kako stvoriti sjajnu tjelesnu građu. Spojit ću znanje s 10 godina kulinarskog iskustva i podijeliti ga sa svijetom.

Dok su Sugar Free Sugar Crystals usredotočeni na keto dijetu, planovi Diet Chefa usmjereni su na gubitak težine i poboljšanje života ljudi udruživanjem s drugim kuharima koji su usredotočeni na zdrav život. Za početak, Darius je kuhar za plan keto obroka, a udružio se s kuharicom Angelom Lowe kako bi osmislili veganske recepte. Osim toga, tvrtka je angažirala internog dijetetičara koji pregledava svaki plan i provjerava je li nutritivno ispravan za potrošača i zadovoljava li prehrambene smjernice.

Kontakt
Darius Bateman
Web stranica: https://chefdietplans.com/keto
Web stranica: https://sugarlesscrystals.com/
E-mail: [email protected]i [email protected]

Za pregled izvorne verzije ovog priopćenja za tisak posjetite https://www.newsfilecorp.com/release/148098

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *