May 28, 2023


Kontroverza je nastala u subotu na utakmici srednjoškolskog nogometnog turnira u Georgiji, gdje su dužnosnici, čini se, pogriješili kada su dosuđivali igru ​​s gol-linije na touchdown.

Utakmica o kojoj je riječ bila je između srednjih škola Sandy Creek i Cedar Grove u prvenstvu razreda 3A Georgia. Sandy Creek gubio je 17-14 u četvrtoj četvrtini 59 sekundi do kraja utakmice.

Quatternback Sandy Creeka, Travis Franklin, pogodio je nekoliko metara od svoje pozicije i imao tri igrača poredana s njegove desne strane iza nekoliko drugih suigrača koji su već bili na liniji okršaja. Franklin je dobio loptu i otrčao na svoju desnu stranu iza blokera i činilo se kao da je upravo izašao iz end zone.

Međutim, dužnosnici su raspravljali o igri i isključili da je Franklin prešao ravninu i postigao touchdown. Sandy Creek je zadržao pobjedu 21-17. Nema trenutnog ponavljanja u srednjoškolskom nogometu u Georgiji.

“Bio je starter dvije godine, i uvijek je bio tip koji je rekao, ‘Daj mi loptu’ u velikoj situaciji”, rekao je trener Sandy Creeka Brett Garvin o Franklinu. “Rekli smo mu da ga možeš pokrenuti ili baciti, i sve dok to prvi spustiš i to nas može dovesti bliže krajnjoj zoni, možemo ga zadržati do kraja.”

Predstava se našla pod lupom društvenih mreža.

Sandy Creek osvojio je svoje prvo prvenstvo od 2012. uskrativši Cedar Groveu šansu za peti državni naslov u sedam sezona.

Saznajte najnovija ažuriranja o ovoj priči na FoxNews.com.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *