March 24, 2023


Tvrtka za dostavu hrane sa sjedištem u Encinitasu, Science and Soul, nudi više od zdravih obroka, ona potiče promjenu u odnosu ljudi s hranom i potiče ih da hrane svoje umove i duše.

Science and Soul osnovan je 2020. godine, nakon što se njegova kreatorica, Paulina Szara, preselila iz Chicaga u San Diego u potrazi za promjenom. Vježbajući u karlsbadskoj teretani, Equinox, Szaru su često ugledali i davali joj komplimente za pripremu njezinih domaćih obroka.

Nadahnuta podcastima o zdravlju i dobrobiti tijekom pandemije, prihvatila je ono što je počelo kao strastven projekt i pretvorila ga u posao s vlastitim jelovnicima i planovima obroka.

“Naši programi obroka (slijede) stil života s niskom upalom”, rekao je Szara. “Vjerujem da zdravlje nije samo ono što jedete i stavljate u usta… Ako ne brinete o svom mentalnom i duhovnom zdravlju, nećete biti optimalni.”

Jelovnik u Science and Soulu mijenja se svaki tjedan i na njega utječu godišnja doba i Szarine sklonosti. Programi obroka – pojedinačno iu dva plana – trodnevni i petodnevni – uključuju bezglutenska, biljna i niskoglikemijska jela.

Od tjestenine do salata do bezglutenskih deserata i opcija za doručak, hrana Science and Soul priprema se u njihovoj komercijalnoj kuhinji i isporučuje spremna za jelo diljem okruga.

Szara je rekla da je njezina misija osobna jer je trpjela kronične probleme i stres dok se selila u Kaliforniju. Kaže da je isprobala “svaku dijetu pod suncem” nadajući se da će izliječiti svoje zdravstvene probleme, ali je ubrzo shvatila da je njezin odnos s hranom i odnos sa samom sobom jednako važan kao i prehrana.

Naučiti upravljati stresom jednako je važno kao i zdrava prehrana s niskim upalom, rekla je Szara.

“Zdravlje je sveobuhvatno”, dodala je Sarah. “Stvarno pokušavam promovirati taj način razmišljanja.”

Da biste saznali više, posjetite sciencesoulnutrition.com.

Roxana Pesrel je slobodna spisateljica.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *