March 20, 2023


Na ovom svijetu ne nedostaje delicija i svi smo u jednom trenutku poželjeli da ih sve kušamo. Osim što će vam napuniti trbuščić, kušanje dobre hrane može biti poslastica i trenutno vam popraviti raspoloženje. Bilo da se radi o indijskoj, francuskoj ili talijanskoj, svaka kuhinja ima neke različite okuse koji mogu odvesti naše okusne pupoljke na užitak. Sada, ako se veselite istraživanju svijeta gurmana, onda bi Shraddha Kapoor mogao biti vaša inspiracija. U svom Instagram Reelu glumica je dala dovoljno dokaza da je super zaljubljena u hranu. A kad kažemo hrana, to znači sve, od ogromnog thali do dosa, i više.

Također pročitajte: 5 slavnih bollywoodskih osoba koje su sada vegetarijanke

Isječak počinje Shraddhom Kapoorom koja sretno drži svoj tanjur s ukusnim kolačima i drugim ukusnim poslasticama. Zatim je vidimo kako poslužuje veliki i potpuni thali koji se sastoji od dala, riže, papada, slatkiša i drugih jela koja mažu usne. Shraddha se također može vidjeti kako uživa u nekim dozama koje su je, čini se, bacile u prehrambenu komu. Naslov je glasio: “Khaana je BAE”.

Sada kada ste svjesni Shraddhine ljubavi prema hrani, evo nekoliko ukusnih vegetarijanskih obroka koje možete probati.

1- Kašmirka Hana Dal

Chana dal je vrlo popularan i jako ukusan. Ali ova kašmirska verzija jela donosi neke dodatne okuse koji će vas učiniti ovisnima. Probajte kuhati vruću rižu ili chapatti na pari za vikend večeru. Evo recepta.

2- Obelisk Dosa

Nitko ne može reći ne hrskavoj masala dosi. Iako postoji veliki broj varijacija dose koje možete napraviti, masala dosa ostaje klasik. Nije ga teško napraviti, a možete ga uživati ​​za doručak, ručak ili večeru.

3.Veg Biryani

S nizom začina, okusa i svježeg povrća, Vegetable Biryani potpun je obrok. Ako vam se ne da raditi chapatti za ručak, slijedite ovaj recept za vegetarijanski biryani. Pročitajte recept.

4- Tamarind riža

Ova riža od tamarinda je osvježavajuće i ugodno jelo, a priprema se od chana, urad dala i kisele pulpe tamarinda. To je sjevernoindijska verzija Pulihora ili Puliyodharayi i može se pripremiti u tren oka.

5- Paneer maslac

Paneer s maslacem tipično je indijsko jelo koje se često pojavljuje na stolovima za večeru. Na maslacu prženi komadići paneera kuhani u umaku od rajčice i indijskih oraščića, malo paneera može se bolje uživati ​​uz malo maslaca. Evo recepta

Istaknuti video dana

Dobar Ki Shawal recept | Kako napraviti joud ke shawal

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *