March 29, 2023


Ako je i bilo špekulacija o mogućem povratku Serene Williams na Tour prije nego kasnije, Amerikanka je tome, barem za sada, stala na kraj. Serena je otkrila razgovor sa svojim ocem i svojim prvim trenerom, Richardom Williamsom, tijekom kojeg mu je ispričala razlog zašto nije odlučila trenirati, jer se oprostila na US Openu.

Serena i Richard Williams gledali su kako se Venus Williams, još uvijek aktivna na turneji, znoji na treningu. U videu koji je podijelila 23-struka Grand Slam prvakinja u pojedinačnoj konkurenciji, Venus se može čuti kako vježba u pozadini, dok je Serena Williams rekla da ju je otac pitao “udara li” još uvijek na teniskom terenu.

Kao odgovor, Serena je svom bivšem treneru i ocu rekla da bi čak i ako ode na teren trenirati, bila u iskušenju da se vrati na WTA Tour. Williams je tada izjavila da će razmisliti o povratku samo ako bude uvjerena u osvajanje naslova.

“Tata me pitao jesam li ikada bio ozlijeđen. Rekao sam ‘Ne’ jer, znaš, kad se ozlijedim, želim se vratiti na turneju, a kad sam na turneji, želim pobijediti , tako je rekla Serena Williams.

Serena se natječe za osvajanje još jedne nagrade kao priznanje za svoju slavnu karijeru, jer je nedavno nominirana za sportašicu godine 2022. po izboru Međunarodnog udruženja sportskih novinara (AIPS). Naomi Osaka i Ons Jabeur druge su dvije tenisačice nominirane za nagradu.


Serena Williams nedavno je zadirkivala svoj povratak tenisu

Serena Williams na US Openu 2022.
Serena Williams na US Openu 2022.

Najnovije vijesti o povratku tenisu Serene Williams stigle su prošli mjesec kada je objavila fotografiju svog “novog” Wilson teniskog reketa i napisala da joj je “malo dosadno”, sugerirajući da je spremna ponovno igrati tenis.

Ranije je sedmerostruka prvakinja Wimbledona sugerirala da se nikada neće nazvati “umirovljenom”, govoreći tijekom konferencije. Serena je također podrugljivo nagovijestila povratak “Toma Bradyja” tijekom intervjua za The Tonight Show u kojem glumi Jimmy Fallon.

Otkako se oprostila od US Opena, Serena je puno vremena provodila usredotočena na svoj poslovni pothvat Serena Ventures, kao i na svoju petogodišnju kćer Olympiju, kao što je nagovijestila u svojoj najavi odlaska u mirovinu. Preko Serena Ventures nedavno je vodila opsežni program financiranja serije A za zdravstvenu tvrtku Juno Medical.

Brze veze

Više od SportskeedaSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *