April 1, 2023


Royal Caribbean kolekcija RCL Celebrity Cruises ušao je u arenu metaverse lansiranjem digitalnog broda za krstarenje u iskustvu nazvanom “Wonderverse”. Tvrtka je sada prijavila patent kako bi poduzela sljedeći korak.

što se dogodilo: U ponedjeljak je Celebrity Cruises podnio patent za virtualnu robu koja se može preuzeti. Naime, hrana, piće i zabavni sadržaj za korištenje u svom Wonderverseu, što ukazuje da tvrtka gradi virtualni svijet, sličan “Metaverseu” Meta Platforms.

Patent tvrtke Celebrity Cruises uključuje “pristupne tokene” za upotrebu u Wonderverseu i NFT-ove za olakšavanje transakcija u maloprodajnim trgovinama, a koje se nude u Wonderverseu.

“Proveli smo revoluciju u dizajnu brodova za krstarenje, a sada revolucioniramo i doživljaj brodova za krstarenje”, rekao je glavni marketinški direktor tvrtke Celebrity Cruises. Michael Shiner.

Dizajniran u suradnji s arhitektima platforme za virtualne događaje Surreal Events, Celebrity’s Wonderverse ima mini-igre i aktivnosti – patent također uključuje softver za uređivanje za izmjenu avatara.

zašto je to važno: Wonderverse tvrtke Celebrity Cruises omogućuje putnicima da “vide prije nego isplove”, istražujući hiperrealističnu digitalnu rekreaciju najnovijeg broda tvrtke. Osim toga, gosti se mogu sastati i razgovarati s ključnim voditeljima linija kao digitalni avatari.

Iskustvo omogućuje ljudima da obiđu četiri dijela broda. Korisnici također mogu pronaći informativne videozapise o robnoj marki izložene u Wonderverseu, poput informacija o odredištima brodova za krstarenje u 2024. i 2025. godini.

Ovo je drugi pohod kruzera u digitalno carstvo. U lipnju je prodao četiri pokretna umjetnička djela kao NFT-ove.

NFT-ovi su rasprodani u roku od 10 minuta, a prikazivali su skulpturu dviju golubica koje “žive” na jednom od njezinih brodova za krstarenje.

akcijska cijena: Dionice Royal Caribbeana pale su za 4,16% na 51,19 USD u ponedjeljak poslijepodne, prema podacima Benzinga Pro.

Pročitajte sljedeće: Yuga Labs najavljuje veterana Activision Blizzard Gaminga kao novog izvršnog direktoraSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *