March 23, 2023


Jedna od najočekivanijih stvari na blagdanskim okupljanjima je hrana. Barem u početku.

Ostaci mogu vrlo brzo izgubiti svoj sjaj kada podgrijavate isto jelo iz dana u dan. To često rezultira bacanjem hrane. Više od tri četvrtine Amerikanaca koje je anketiralo Američko vijeće za kemiju izjavilo je da bacaju ostatke hrane barem jednom mjesečno, a više od polovice reklo je da to čine jednom tjedno.

Ali pretvaranje vaših ostataka u potpuno novi i ukusni obrok može ga učiniti privlačnijim i uštedjeti vam novac i vrijeme budući da ne kuhate ispočetka. Skromni sendvič jedan je od najboljih i najsvestranijih obroka za jelo s ostacima.

Gotovo polovica Amerikanaca pojede sendvič bilo koji dan, prema Ministarstvu poljoprivrede Sjedinjenih Država (USDA). Osim toga, sendviči se mogu potpuno prilagoditi na temelju onoga što imate pri ruci i onoga što najviše volite jesti. Imate li višak povrća? Baci ga na vrh. Više volite Dijon senf nego zrnati senf? Zamjena. Kad god je moguće, kao bazu koristite kruh od cjelovitih žitarica i dodajte što više voća i povrća za zdrav sendvič. Evo tri ukusna recepta za pripremu ostataka blagdanskih jela.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *