April 2, 2023


Sveučilišni nogomet se nastavlja dok postsezona 2022. počinje nizom utakmica koje će obilježiti uvjerljivu proslavu jedne godine u sportu. Događaj je započeo u petak, 16. prosinca i nastavit će se sve do Državnog prvenstva u doigravanju sveučilišnog nogometa u ponedjeljak, 9. siječnja, dok smo okrunjeni nacionalnim prvacima za sezonu 2022.

Bowl sezona započela je u petak s dvije postsezonske utakmice koje su donijele uzbuđenje jer je UAB nadigrao Miami (OH) u Bahamas Bowlu za početak svečanosti, dok je Troy ugušio UTSA u Cure Bowlu koji je uključivao obračun između dva konferencijska prvaka. Međutim, ovo je bila samo igra u dvoje. Subotnji raspored puno je natrpaniji sa šest utakmica s loptom za ljubitelje sveučilišnog nogometa.

Sve počinje u subotu rano s Fenway Bowlom dok Louisville igra protiv Cincinnatija. Zatim, uzbudljivi obračun između Floride i Oregon Statea broj 14 zauzima središnje mjesto u Las Vegas Bowlu dok se Washington State i Fresno State bore u Los Angeles Bowlu. Za završetak večeri, BYU se borio protiv SMU-a u New Mexico Bowlu, a Boise State borio se protiv Sjevernog Texasa u Frisco Bowlu, a između njih je bio dvoboj South Miss vs. Rice u LendingTree Bowlu.

Uz nogometne utakmice FBS-a, Deion Sanders će suditi svoju posljednju utakmicu u Jackson Stateu prije odlaska u Colorado gdje će Tigersi igrati protiv NC Centrala u Celebration Bowlu.

CBS Sports bit će ovdje svaki dan s najnovijim rezultatima, istaknutim događajima i istaknutim događajima iz cijele Bowl sezone. Provjerite tablicu u nastavku i nastavite listati za ažuriranja svake igre kada završite. Sva su vremena orijentalna

Nogometne utakmice: rezultati sveučilišnih utakmica, raspored

Subota 17. prosinca

Fenway posuda: Louisville 24, Cincinnati 7 – Recap
Zdjela za slavlje: NC Central 41, Jackson State 34 (OT)
Bal u Las Vegasu: Florida protiv No. 14 Oregon State – ESPN – GameTracker
LA zdjela: Washington State protiv Fresno State – ABC – GameTracker
LendingTree zdjelaMiss juga vs. Riža – 17:45 (ESPN) – Odabir stručnjaka i pregled
New Mexico Bowl: BYU vs. SMU – 19:30 (ABC) – Odabir stručnjaka i pregled
Freska zdjela: Boise State protiv Sjevernog Teksasa – 21:15 (ESPN) – Odabir stručnjaka i pregled

Pogledajte ove…

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *