May 29, 2023


Božićni duh je pred svima nama, a teniske zvijezde poput Rafaela Nadala, Emme Radukanu, Ije Swiatek i Stevieja Grafa žele svojim obožavateljima ovu posebnu prigodu. Zvijezde svjetskog tenisa slavile su sa svojom obitelji i prijateljima, a svojim su se brojnim obožavateljima diljem svijeta obratile s posebnim željama.

Drugi igrač svijeta Rafael Nadal vratio se na Mallorcu kako bi proslavio poseban rođendan za obitelj Nadal jer je ovo prvi Božić za njegovog malog sina Rafaela Jr. Poslao je poruku iz svoje akademije na Mallorci, poželjevši svima sretnu 2023., a pritom misli i na “prekrasnu godinu” za njega unatoč izazovima.

“S akademije vam želim sretan Božić i sve najbolje u 2023. godini koja je odavde na pragu.

“Nadam se da će 2022. biti pozitivna godina za vas,” rekao je Nadal u videu. “Za mene osobno, bila je to dobra godina, s boljim i lošijim trenucima kao i svi ostali, ali općenito ću je pamtiti kao sjajnu godinu. ” na instagramu.

Tijekom nedavnog fotografiranja Porschea, Raducanu je iskoristio priliku da obožavateljima poželi sreću.

“Zdravo svima. Svim ljubiteljima tenisa i Porschea želim sretan Božić i Novu godinu”, rekao je Raducano.

Dva najbolje rangirana igrača na svijetu na ženskoj i muškoj turneji, Iga Swiatek i Carlos Alcaraz, također su širili nešto božićnog veselja i blagdanskog duha.

Swiatek je bila zauzeta igranjem na turniru Svjetske teniske lige u Dubaiju na Badnjak i našalila se da je bila u iskušenju da nosi kapu Djeda Mraza na terenu. Čak je rekla da joj je omiljena božićna pjesma Mariah Carey “All I Want for Christmas is You”.

“Već neko vrijeme ozbiljno razmišljam o sviranju Like This Day. Ali za sada… samo vam želim poželjeti sretan Božić s vašim voljenima. Zabilježite i poslušajte ‘All I Want for Christmas…’ danas!” Swiatek je izrazio.

Alcaraz je proslavio Božić na raskošnoj večeri s obitelji.

“Sretan Božić želi vam obitelj Alcaraz Garvia”, napisao je Španjolac.

Preko Instagrama - Carlos Alcaraz slavi Božić.
Preko Instagrama – Carlos Alcaraz slavi Božić.

Sretan Božić obožavateljima su zaželjele i teniske legende Stevie Graf i Martina Hingis.

U međuvremenu, Coco Gauff također je bila u vrlo svečanom raspoloženju čak i tijekom treninga, vježbajući na terenu noseći kapu Djeda Božićnjaka.

Preko Instagrama - Coco Gauff slavi Božić.
Preko Instagrama – Coco Gauff slavi Božić.


Nakon Božića, gdje će Rafael Nadal, Emma Radukano, Ija Swiatek i drugi započeti svoje sezone 2023.?

Rafael Nadal i Iga Swiatek uoči US Opena 2022.
Rafael Nadal i Iga Swiatek uoči US Opena 2022.

Nakon što provedete praznični tjedan s najdražima, teniska sezona će započeti prije Nove godine za mnoge vrhunske igrače, uključujući Rafaela Nadala i Iju Swiatek.

Inauguracijski United Cup turnir, koji uključuje ATP i WTA zvijezde u ekipnoj formi i predstavljaju svoje zemlje, počinje 29. prosinca. U međuvremenu, Novak Đoković neće igrati u United Cupu i natjecat će se na Adelaide International 1 protiv igrača poput Nicka Kyrgiosa i Felixa Auger-Aliassimea.

Carlos Alcaraz će početkom siječnja igrati na egzibicijskom turniru u Melbourneu prije izravnog natjecanja na Australian Openu 2023.

Coco Gauff i Emma Raducanu započet će sezonu 2023. na ASB Classicu u Aucklandu na Novom Zelandu. Također će glumiti Sloane Stephens i Lela Fernandez.

Brze veze

Više od Sportskeeda


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *