February 3, 2023


Malik Jaziri ostavio je vlastiti pečat kada je vodio Gurgaon Saverse do pobjede 93-71 nad Paramount Berwick Tigersima u ATP finalu na stadionu RK Khanna ovdje u nedjelju.

Gurgaon je počeo pomalo klimavo u finalu, zaostajući 27-28 nakon tri od devet guma. Sidharth Rawat, Shivank Bhatnagar i Sahira Singh držali su Tigerse u prednosti, ali je Sharmada Balu preokrenuo situaciju pobjedom 13-7 nad Farhatom Allinom Qamarom.

Tek nakon još dvije gume, prije nego što je Jaziri, bivši 42. svjetski igrač, to osvojio pobjedom 19-11 nad mladićem Karanom Singhom.

Nitin Kumar Sinha i Faisal Qamar vrlo su dobro zacementirali poziciju sa svojim 13-7 pobjedama nad Vishnuom i Shivankom, pri čemu je Gurgaonu trebalo samo šest bodova u posljednjem meču, koji je imao 30 trčanja.

Prije toga, Tigersi su bili bolji od DMG Delhi Crusadersa 93-92 kada je prvima trebalo samo 11 poena iz posljednjeg meča. Vishnu i Karan upisali su nezaboravnu pobjedu pobijedivši Nikkija Punachu i Jeevana Nedonchesiana 20-10.

Poznavajući snagu svog posljednjeg protivnika, Gurgaon, koji je imao solidnu pobjedu nad Stagom Babolatom Yoddhasom u polufinalu, učinkovito je vodio finale i brzo stigao kod kuće do trofeja.

Nagrade za igrača godine u raznim kategorijama dodijeljene su Sahiri Singhu, Zeeshan Aliju, Shivanku Bhatnagaru, Karanu Singhu, Sharmadi Balu, Siddharthu Rawatu, Maliku Jaziriju i Vishnu Vardhanu.

Rezultati

ultimativno: Gurgaon Sapphires protiv Paramount Proec Tigersa 93-71 (VM Ranjeet je izgubio od Sidhartha Rawata 9-11; Nitin Kumar Sinha i Faisal Qamar izjednačeni sa Sidharth Rawat & Shivank Bhatnagar 10-10; Mahika Khanna protiv Sahira Singha 8-7; Sharmada Balu protiv Farahata Aline Qamar 13-7; Sharmada i Makhika suprotstavili su se Aline i Suhairi 9-6; Sharmada i Mahanti izgubili su od Zeeshan Alija i Allena 6-9; Malik Jaziri protiv Karan Singha 19-11; Nitin Sinha i Faisal protiv Vishnua Vardhana i Shivanka Bhatnagara 13 -7; Jaziri i Ranjit sukobili su se s Vishnuom i Karanom 6-3).

Polufinalne runde: Paramount Proec Tigers bt DMG Delhi Crusaders 93-92. Gurgaon Sapphire Pet Stagg Babolat Yudhas 83-72.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *