March 25, 2023


Pregled proizvoda: Kulture za zdravlje Tradicionalna kultura za početak jogurtaJeste li ikada bili znatiželjni oko izrade vlastitog jogurta, ali niste sigurni kako započeti? Sada postoji jednostavan način da napravite zdrav i ukusan jogurt kod kuće po nižoj cijeni od jogurta iz trgovine.

Da biste primali najnovije vijesti o dijabetesu, strategije upravljanja glukozom u krvi, savjete o prehrani, zdrave recepte i još mnogo toga izravno u svoju pristiglu poštu, prijavite se za naše besplatne biltene!

Kultura za zdravlje Tradicionalna kultura za početak jogurta omogućuje vam da napravite jogurt svježeg okusa bez punila, šećera, umjetnih aroma ili boja. Svaki početni paket sadrži mješavinu bakterija (probiotika) koje pomažu u stvaranju hranjivog jogurta koji je dobrog okusa i potiče zdravlje crijeva. Dobit ćete četiri paketa, a svaki paket čini jednu litru do jedne litre jogurta. Svaku seriju Culture for Health Traditional Yogurt Starter Culture testira treći laboratorij kako bi se osigurala sigurnost i kvaliteta. Jednostavno pohranite svoju kulturu u hladnjak dok ne budete spremni za pripremu jogurta. Nećete vjerovati da ste sami napravili svoj jogurt – i ukusan je!

Saznajte više o tradicionalnoj kulturi za početak jogurta Cultures for Health na Amazonu i Walmartu.

Želite li znati više o jogurtu? Pročitajte “Je li jogurt dobar za dijabetičare?” i “Nutritivne činjenice o jogurtu”.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *