March 25, 2023


Viši kolumnist Yahoo Financea Rick Neumann pridružuje se emisiji uživo kako bi razjasnio novi NFT projekt bivšeg predsjednika Trumpa i kako se uklapa u katalog proizvoda marke bivših Trumpa.

Video verzija

Dave Briggs: Pa, NFT-ovi su opet u vijestima. Ali ovaj put, to je nesrodni Trump. Da, bivši predsjednik sada ima vlastitu liniju NFT-ova. A naš kolumnist, Rick Newman, zapravo je kupio jednu od ovih kartica za razmjenu. Rick, prije nego što dođemo do tebe, želim pustiti ovu reklamu koja te na neki način inspirirala.

Rick Newman: [LAUGHS]

[MUSIC PLAYING]

Donald Trump: Dobrodošli svi. Ovo je Donald Trump, vaš omiljeni predsjednik svih vremena, bolji od Lincolna, bolji od Washingtona, s važnom objavom. Izrađujem svoju prvu službenu NFT kolekciju Donalda J. Trumpa upravo ovdje i sada. Nazivaju se Trump Digital Trade Cards. Ove karte sadrže sjajna umjetnička djela vezana uz moj život i karijeru. Bilo je vrlo uzbudljivo.

[LAUGHTER]

Dave Briggs: Žao mi je.

Jared Blaker: Idite na Mount Rushmore.

Dave Briggs: Ja ne — evo u čemu je stvar, Rick. Ne znam što će Saturday Night Live učiniti s tim. Nema načina da se to poboljša, čovječe. Ne možeš to učiniti smješnijim. To je kao da kupujete kino u proljeće 2020. Koje ste kupili i zašto? Zašto vas je ovaj oglas inspirirao?

Rick Newman: Kad ste vidjeli što se ovdje događa — i gledajte, ja nisam pionir u NFT-ovima. I molio sam Davida Holleritha, našeg kriptografa, da me ljubazno uputi. Ali kad sam vidio što se ovdje događa, rekao sam, Moramo kupiti jedan od ovih. Pa sam pretražio svog urednika i rekao, Mogu li kupiti jedan od ovih na Yahoo Finance korporativnoj kartici? I rekla je u redu.

I nećete vjerovati. Kupio sam ga za 99 dolara. To se dogodilo prije nekoliko trenutaka. Danas je vrijedio 182 dolara. Dakle, Yahoo Finance zarađuje na Trumpu. Sada me pitate koju — koju ste karticu kupili? Nisam imao izbora. Niste me pitali kakvu sam karticu kupio. Možda sam to nekako propustio na obrascu za prijavu. Upravo sam oslijepio.

I dobio sam Trumpa bejzbolaša. Eto vidiš. Imam Trumpa igrača bejzbola. Primijetio sam da mu je ruka jako velika. I dok sam razmišljao o tome, a siguran sam da ste gledali neke od drugih Trumpovih karata – volim one s kaubojskim šeširima jer Trump izgleda smiješno.

Ali čini se da su ono što su učinili to da su na neki način uzeli tijelo Daniela Craiga dok je glumio Jamesa Bonda, i samo su fotografirali Trumpovo lice i zatim hrpu različitih šešira na njemu. Ali oni su — mislim da su to nezamjenjivi tokeni, NFT-ovi. A sada ih je 45.000.

Jared Blaker: Pa, moram ti reći, mi – ni ja ne znam odakle da počnem, Dave. Rick, imam li pitanje za tebe? Ja zapravo nemam pitanje. Mislim, napravili smo nešto modeliranja s našom CGI sekcijom za računala ovdje, i ne znam jesu li to NFT-ovi ili ne, ali došli smo do nekih prilično smiješnih primjera. Ali – čak i ne znam imamo li ga ovdje da vam ga pokažemo. Rick, koji je sljedeći korak za Trumpa u prikupljanju sredstava osim činjenice da je morao financirati — oh, postoji jedan. Imamo ih na raspolaganju.

Dave Briggs: Istina je, Jarede. Ne znam o čemu pričaš.

Jared Blaker: Pa, ovo…

Dave Briggs: Rick, ti ​​– Yahoo nije samo kupio Trumpa. Mi pravimo svoje. Bio je moj. Tu je Jared. Očito, ovo je njegovo pravo tijelo.

Jared Blaker: Ovog se ne sjećam.

Dave Briggs: Zatim veliko otkriće–

Rick Newman: Ljudi, za što ste se prijavili? Da naravno!

Dave Briggs: Ovo je za tebe, Rick. Tamo za tebe.

Rick Newman: O moj Bože! Učinio sam!

Jared Blaker: Biden je 5 dog.

Dave Briggs: I stoga–

[LAUGHTER]

– Evo potrebe. Nije — Rick, i dok slušate ovu reklamu, koju imam oko 97 puta, ne zvuči kao da je Trumpovo srce stvarno u ovome. Doslovno kaže, možeš večerati sa mnom, ako misliš da je to uzbudljivo. Čini se da mu se ovo baš i ne sviđa, ali možda zarađuju. o čemu čitaš dobra investicija?

Rick Newman: Pa, mislim, siguran sam da Trump zarađuje na ovome. Nema sumnje – mislim, on dobiva novac s vrha jer je to standardni Trumpov format, a to nije njegova tvrtka. Licencira svoje ime i odmah dobiva pregled svega što prodaju. Dakle, mislim da je to novac ispred vrata za Trumpa, i mislim da nije važno što – čak i ako te stvari padnu na nulu na sekundarnom tržištu, mislim da je Trump do tada već dobio svoj novac.

Ali gledajte, drugi bivši predsjednici u ovom trenutku, izvan ureda, osnivaju vlastite knjižnice. Jimmy Carter je radio na glasačkim pravima u nizu drugih zemalja. I mislim da su neki od njih pokušavali planirati kakva bi mogla biti njihova politička budućnost. Barack Obama razvijao je Netflix.

Trump prodaje robu. Ovo – to – to je ono što on radi. On je showman. I mislim da je on uvijek showman. I ne mogu zamisliti kako će se to pretvoriti u njegovu predsjedničku kampanju 2024., ali jedva čekam.

Dave Briggs: Pa, mogu vam reći nešto. Cijena Digital World Acquisition Company danas je pala za 9%, tako da im se očito ne sviđa. Gdje je pored Trumpove vode, Trumpove vodke, Trump Airlinesa i neke prave ljepote?

Rick Newman: Iskreno, zato sam ovo želio kupiti. A moj cilj nije Yahoo Finance zaraditi 82 dolara. Moj cilj je samo pratiti ovo i vidjeti što će se dogoditi. Dakle, neki od tih Trumpa — neki od onih koji su došli Trumpu bili su doista čiste prijevare, a neki od njih bili su samo bezobrazni.

Stoga mislim da je Trumpwater samo sir. Mislim da je Sveučilište Trump bila potpuna prijevara. A to je zapravo ono što ovdje tražim. Tako da ću jednom u budućnosti imati priču o tome. Za sada samo uživam dečki.

Jared Blaker: Ja također. Jedva čekam priču. Nemam što dodati ovom razgovoru.

Dave Briggs: jasno.

Jared Blaker: Mislim da smo to jako dobro napravili.

Dave Briggs: Primijetili smo.

Jared Blaker: Da. Rick Newman iz Yahoo Financea, hvala kao i uvijek.

Rick Newman: Sigurnost s vama.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *