March 29, 2023


Rak je jedan od vodećih uzroka smrti Latinoamerikanaca, a sada postoji novi izvor za borbu protiv te bolesti. Potpuni španjolski program za pomoć Latinoamerikancima u Milwaukeeju u odabiru zdrave hrane za prevenciju raka.” “Pupak”, rekla je Dina Garcia na španjolskom. “Bilo je teško, ali Bog je bio tu na svakom koraku.” Garcia je gušterač preživjela rak.Kada sam saznala da ima rak, rekla je, to je bio šok.“ Dok sam čekala rezultate, nikada nisam mislila da je to rak. Samo sam znao da me boli”, rekao je Garcia. Rekla je da je to mogla učiniti putem CORE El Centra, zdravstvenog centra za Latinoamerikance. Centar je bio vitalni dio njezina puta do remisije. “Ovdje sam mogao pronaći njegu koja mi je potrebna, čak i kada je nisam. Uz novu potporu Američkog društva za borbu protiv raka i Kohl’s, centar je mogao ponuditi nove lekcije o “hrani kao lijeku” na španjolskom , rekla je Rebecca Heaton Juarez, direktorica programa Osnovno obrazovanje o prehrani.” Core je mjesto iscjeljenja. “To je mjesto gdje osjećate ljubav, povezanost i nadu”, rekla je. Unutar učionice vidite sudionike kako sjeckaju sastojke, uče o hranjivim tvarima, a možda je najbolji dio kušanje hrane. “Poanta ovog tečaja je kušanje hrane. Upoznajte ljude s novim receptima koji su zdravi i stvarno dobri za njih,” rekla je instruktorica kuhanja Maryam Nayeri. Turtle Creek Gardens u Delavanu nudi sastojke koji se mijenjaju kako se mijenja sezona. “Hrana je sve”, rekao je Nayeri. “Ako nije živahno i energično, puno hranjivih tvari i uravnoteženo, stvarno će utjecati na sve ostalo u vašem životu.” Američko društvo za borbu protiv raka kaže da je jedan od najboljih načina za smanjenje rizika od raka jedite zdravo Lekcija “Hrana kao lijek” održava se subotom, dva puta mjesečno Sljedeći red je 17. prosinca Za više informacija kliknite ovdje.

Rak je jedan od vodećih uzroka smrti Latinoamerikanaca, a sada postoji novi izvor za borbu protiv te bolesti.

Cijeli španjolski program za pomoć Latinoamerikancima u Milwaukeeju u odabiru zdrave hrane za prevenciju raka.

“Operacija je bila odavde do ispod mog pupka”, rekla je Dina Garcia na španjolskom. – Bilo je teško, ali Bog je bio tu na svakom koraku.

Garcia je preživio rak gušterače. Rekla je da je to bio šok kada je saznala da ima rak.

“Kada sam čekala nalaze, nisam ni pomislila da je riječ o raku. Samo sam znala da me boli.”

Dijagnosticiran u lipnju 2021.

Moramo voditi računa o svom tijelu, prehrani i načinu života, rekao je Garcia.

Rekla je da je to mogla učiniti putem CORE El Centra, zdravstvenog centra za Latinoamerikance.

Centar je bio vitalni dio njezina puta do remisije.

“Ovdje sam uspjela pronaći njegu koja mi je potrebna, čak i kada nisam imala sredstava da je platim”, rekla je.

Uz novu potporu Američkog društva za borbu protiv raka i Kohl’sa, centar je mogao ponuditi nove tečajeve “hrane kao lijeka” na španjolskom za podučavanje o osnovama prehrane, rekla je Rebecca Heaton-Juarez, direktorica programa.

“Jezgra je mjesto iscjeljenja. To je mjesto gdje osjećate ljubav, povezanost i nadu”, rekla je.

Unutar učionice vidite kako sudionici sjeckaju sastojke, uče o hranjivim tvarima i možda najbolji dio, kušaju hranu.

“Cilj ovog tečaja je upoznati ljude s novim receptima koji su zaista zdravi i dobri za njih”, rekla je Maryam Nayeri, edukatorica kuhanja.

Turtle Creek Gardens u Delavanu nudi sastojke koji se mijenjaju s godišnjim dobom.

“Hrana je sve”, rekao je Al-Nairi. “Ako nije živopisno i energično, bogato hranjivim tvarima i dobro uravnoteženo, stvarno će utjecati na sve ostalo u vašem životu.”

Američko društvo za borbu protiv raka izjavilo je da je jedan od najboljih načina za smanjenje rizika od razvoja raka zdrava prehrana.

Tečaj Hrana kao lijek održava se subotom, dva puta mjesečno.

Sljedeći semestar je 17. prosinca.

Za više informacija kliknite ovdje.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *