January 31, 2023


SINGAPUR, 7. prosinca 2022. (GLOBE NEWSWIRE) — Web3 Entertainment Company Podrijetlo digitalne zabave (DEA) najavio je lansiranje Lucky Farmer, nove NFT igre na Amazon.com Rudarska igra platforma za igranje. Sretni farmer Pridružuje se brzo rastućem katalogu PlayMining Play-and-Earn (P&E) igračaka koje igračima omogućuju Zaradite DEAPcoin ($duboko) tokeni, koji se mogu koristiti za kupnju NFT-ova na PlayMining NFT tržištu ili trgovanje na popularnim kripto burzama Kao što su OKX, Gate.io, Uniswap, Bitmart i drugi.

PlayMining pokreće Lucky Farmer

“Sigurni smo da će Lucky Farmer biti veliki hit među igračima”, rekao je suosnivač i izvršni direktor DEA-e. Nauhito Yoshida. “Lucky Farmer i zapravo sve igre na platformi PlayMining GameFi jednostavne su za igranje i izvrsne su za povremene igrače koji žele ugrabiti brzu zabavu tijekom svog užurbanog dana. Najbolji dio je to što ćete igranjem zaraditi DEP tokene!”

Kako igrati Lucky Farmer

Lucky Farmer ležerna je igra s isplatama na temu farme u kojoj igrači pokušavaju skupiti veliki broj medalja putem automata u igri. Te se medalje zatim mogu zamijeniti za razne predmete, koristiti za boost ljubimaca u igri ili sudjelovati u tjednim natjecanjima za rangiranje. Usput, ove medalje također se mogu mijenjati za DEP tokene.

Lucky Farmer pun je stimulativnog načina igranja koji ga čini zanimljivim i korisnim za igrače. Igrači okreću automat kako bi osvojili određene kombinacije za stvaranje kišnih medalja, sađenje usjeva ili bacanje jaja. “Vrijeme groznice” se pokreće kada se osvoji sedam jackpotova, zbog čega medalje padaju u bujicama. Poravnavanje uzoraka ljubimca u automatu aktivirat će vještine ljubimca, koji mogu ispustiti usjeve ili jaja na polje. Osim toga, hranjenje kućnog ljubimca učinit će ga prijateljskim i povećati brzinu kojom se aktiviraju njegove vještine. Više jaja igrač dobiva više brojeva koji se mogu koristiti za igranje Binga i “JACKPOTCHANCE” za osvajanje više medalja.

Igra koristi dvije vrste NFT-ova za poboljšanje igranja – Farmland i NFT-ove likova. NFT-ovi za poljoprivredno zemljište Omogućite igračima pristup posebnim usjevima, povećajte izglede za dobitne kombinacije automata i također dajte igračima priliku da osvoje DEP tokene izravno tijekom “Fever Time” i “JACKPOTCHANCE”. NFT-ovi likova Omogućuje igraču da prilagodi iskustvo igranja, kao što je mogućnost promjene avatara, pozadine igre i glazbe. Kada se određeni lik i NFT-ovi poljoprivrednog zemljišta upare zajedno, to također povećava vjerojatnost bodovanja dobitnih kombinacija.

Igrači mogu koristiti DEP tokene za kupnju NFT-ova na PlayMining NFT tržištu ili iz “Lucky Boxa” u igri gdje mogu primiti nasumični NFT ili predmet u igri.

Platforma za zabavu PlayMining Web3

Uz Lucky Farmer, PlayMining sadrži niz drugih P&E NFT naslova igara, uključujući radna plemenai Kuhanje hamburgerai Minya Dragon Ramen i jahač grafita. Kao što je spomenuto, NFT-ovi kupljeni na PlayMining NFT Marketu mogu se koristiti u igrama. NFT Market također prodaje vrhunske umjetničke NFT-ove nekih od najvažnijih kreatora u japanskoj industriji animea i videoigara. Metaverse projekti su također u razvoju za platformu.

Naime, DEAPcoin je bio prvi P2E token koji je službeno odobrila Japanska agencija za financijske usluge. U nastojanju da popularizira NFT igranje u Japanu, DEA je nedavno sklopila poslovni savez s Tokijska TV Za stvaranje obrazovnog TV sadržaja o Web3 tehnologiji za glavnu japansku publiku. DEA je također potpisala zasebni Memorandum o razumijevanju za suradnju s Web3 Rakuten grupajoš jedan veliki igrač u japanskom Web3 prostoru.

PlayMining razvija mnoge vlastite igre u kući, ali također surađuje sa studijima za igre trećih strana u razvoju igara za platformu. Ovo je ogromna blagodat za indie programere, jer im daje pristup mogućnostima zarađivanja intelektualnog vlasništva (IP) na PlayMiningovom NFT tržištu i nadolazećoj inicijativi PlayMining Verse, metaverse. Mali studiji za igre obično gube veliku vrijednost zbog kanala distribucije – popularne su najpopularnije platforme za distribuciju igara poput Applea, Playstationa i Nintenda 30 posto rez od svake prodaje – ali PlayMining Studios studijima trećih strana nudi pravednije naknade i Web3 platformu koja sve transparentno bilježi na blockchainu. PlayMining NFT Marketplace također plaća tantijeme i službenim vlasnicima IP-a i umjetnicima obožavateljima, a do danas je isplatio preko 9 milijuna singapurskih dolara tantijema.

“Svake godine objavljujemo nekoliko novih naslova igara za PlayMining i ubrzano gradimo našu platformu kako bismo zadovoljili naših 2,6 milijuna korisnika”, rekao je suosnivač DEA-e i drugi izvršni direktor. Kozue Yamada. “Naš cilj je uključiti sve više i više studija trećih strana i stvoriti biblioteku igara koja će parirati Nintendu. Igre Play-and-Earn novi su val budućnosti, a DEA je ponosna što je na čelu ove inovativne pokret koji nagrađuje igrače za sudjelovanje.”

O PlayMiningu

PlayMining je Web3 platforma za zabavu koja osnažuje kreatore koji inače ne bi stajali malo u tradicionalnoj industriji stvaranja IP-a. Platforma PlayMining novi je poslovni model za stvaranje sadržaja koji uključuje NFT tržište koje pokreće PlayMining DEAPcoin ($DEP), upareno s gaming NFT platformom i Metaverseom. PlayMining sadrži interne igre kao i projekte trećih strana s vlastitim originalnim kodovima koji omogućuju kreatorima da dobiju gotovo svu vrijednost koju stvore PlayMining ima 2,6 milijuna korisnika i katalog Play-and-Earn naslova uključujući Job Tribes, Cookin’ Burger, i Menya Dragon Ramen, Graffiti Racer i Lucky Farmer.

O podrijetlu digitalne zabave

Digital Entertainment Origins Pte. (DEA) je globalna GameFi platforma i metaverse tvrtka sa sjedištem u Singapuru osnovana u kolovozu 2018. DEA je razvojni programer Play and Earn igara, a također upravlja PlayMining NFT platformom za igranje, PlayMining NFT tržnicom, PlayMining Verse metaverse projektom i DEAPcoinom – prve japanske financijske usluge P&E tokena koje je odobrila agencija. Tim predvode dva izvršna direktora – Naohito Yoshida i Kozo Yamada – koji zajedno okupljaju desetljeća iskustva u osnivanju uspješnih startupa (s 3 IPO-a), stvaranju uspješnih videoigara, produkciji web TV emisija i dubokom razumijevanju NFT igara.

službeni kanali

PlayMining web mjesto: https://playmining.com
Discord rudarenje: https://discord.com/invite/xWeHGdt
PlayMining Twitter: https://twitter.com/PlayMining_SG
PlayMining Facebook: https://www.facebook.com/PlayMining/
PlayMining Youtube: https://www.YouTube.com/channel/UCGWmK0RLV4SB_PSXpj2j6dw

Web stranica Lucky Farmer: https://luckyfarmer.playmining.com/en/
Video sretnog farmera: https://youtu.be/ADN8rAfeOeg (engleski)

Web stranica Uprave za suzbijanje droga: https://dea.sg

Veza s medijima

cecilia@yourprstrategist.com
dean@yourprstrategist.com

Slika koja prati ovu objavu dostupna je na https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/928a6c16-8980-4859-942a-a47af6e894ce

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *