March 28, 2023


Kultno Drvo nade u Kelowni je u svojoj 25. godini, a povodom proslave Stober Foundation će udružiti sva prikupljena sredstva do 500.000 dolara i usmjeriti ih YMCA of Southern Interior BC i BGC Okanagan.

Ove dvije dobrotvorne organizacije svake godine pružaju bitne programe koji mijenjaju život obiteljima diljem regije, uključujući najnoviju inicijativu BGC-a, Obitelji i zajednica zajedno (FACT).

Besplatni program je u beta obliku u BGC’s Rutland Clubu, a uključuje obitelji koje pripremaju večeru na bazi švedskog stola svake srijede, prate moje aktivnosti koje vodi animatorsko osoblje, plus pristup resursima i lekcijama kao što je kako napraviti jednostavne, zdrave večere prihvatljive za proračun.

Sudionici će također izaći s opremom za van za sljedeću noć.

“Mislim da ne shvaćate koliko je ovo potrebno mojoj obitelji, večera je odlična, a brza hrana stvarno pomaže u proračunu za hranu. Lijepo je ne morati kuhati sljedeću večer nakon što se vratim kući”, rekao je jedan sudionik FACT-a , čije je ime Privacy Shield. djelo”.

FACT je brzo narastao, sa samo dvije obitelji na 17.

“Bio je veliki uspjeh u smislu obitelji koje su uživale u programu, dobivanja hrane obiteljima i omogućavanja im da provedu više kvalitetnog vremena zajedno. Već smo predvidjeli da će sljedeći termin biti popunjen i nadamo se da ćemo dobiti više sredstava pa mogu izbjeći da moraju odbijati obitelji i povećati broj osoblja. , nudeći večere na bazi švedskog stola za više obitelji, pružajući obrazovne programe za roditelje i distribuirajući više kompleta obroka,” rekla je Dana Hewitt, voditeljica obitelji u BGC Okanagan.

“Čujemo od roditelja da je dobro provoditi više vremena sa svojom djecom. Neki roditelji se bore da imaju kvalitetno vrijeme igrajući se i zbližavajući se sa svojom djecom kada se vrate kući iscrpljeni od rada na više poslova kako bi držali korak s inflacijom. Kada dođu do ČINJENICE , večeru priprema osoblje BGC Okanagan, a roditelji mogu iskoristiti ovo vrijeme da ga posvete isključivo svojoj djeci kroz aktivnosti koje vodi naše animacijsko osoblje. Jedan roditelj rekao nam je da je bilo dobro kada je njihovo dijete reklo da se jako zabavljalo samo igrajući hokej na pod s njima.

Sljedeći FACT program započet će u srijedu, 25. siječnja u teretani kluba Rutland, a potpuno je besplatan za obitelji i djecu svih uzrasta. Trajat će osam tjedana srijedom od 17:30 do 20 sati. Za više informacija o tome kako se uključiti kao sudionik, kao volonter koji pruža podršku u kuhanju ili pripremi ili kao čistač kontaktirajte [email protected]

Programi poput FACT-a oslanjaju se na donacije kampanja poput Tree of Hope kako bi dosegnuli što više ljudi.

Kampanja Tree of Hope već je dosegla iznos od preko 400.000 dolara, a vi možete pomoći da dođete do 500.000 dolara donacijom prije kraja godine.

Za više informacija i kako donirati kliknite ovdje.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *