February 5, 2023


Explorado Market nudi peciva bez glutena—kao što je ovaj kolač od mrkve—i obilje hrane prilagođene dijabetičarima, veganske hrane, hrane bez ketoterapije i hrane bez mliječnih proizvoda.

Nakon što je pronašla svoje uporište južno od Fort Collinsa, pekara bez glutena spremna je za pogled na Stari grad.

Explorado Market, koji je otvoren na adresi 5748 S. College Ave. u 2018., u bivšem prostoru Little Bird Bakeshopa na Starogradskom trgu ovog proljeća, s planovima da se ponovno otvori kao pekarnica bez glutena, kafić i — na kraju — “prljavi” soda bar, prema osnivaču pekare Robu Bensonu.

Nakon što su 2012. pokrenuli blog o receptima i planiranju obroka Our Paleo Life, Bob i njegova supruga Kendra Benson proširili su se na ponudu pakirane robe prilagođene dijabetičarima. Otvorili su Explorado Market 2018. i povećali njegovu ponudu od proizvoda prilagođenih dijabetičarima do poslastica bez glutena, pa čak i liofiliziranih slatkiša.

Ranije ove godine, nakon saznanja iz Colorada da Little Bird Bakeshop napušta prostor starog gradskog trga, Benson je rekao da su on i Kendra namjeravali proširiti pekarnicu.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *