June 4, 2023


Zima sa sobom donosi mnoštvo povrća koje nam nudi nove mogućnosti posluživanja za stolom. Bilo da se radi o hrskavim paprikama koje idu uz sve, od pržene riže do Maggi ili o cvjetači koja daje okus nekim izdašnim indijskim jelima, povrće čini važan dio naše prehrane. Osim što je ukusno, ovo je povrće zapravo i vrlo hranjivo, pogotovo kada je svježe. Što se tiče prehrane, čini se da glumica Parineeti Chopra to shvaća vrlo ozbiljno. Kako znamo? Pa, njezine najnovije Instagram priče su dokaz. Glumica je podijelila nekoliko fotografija svoje organske i domaće hrane koja se nabavlja ravno s farme. U pričama možemo vidjeti punu košaru svježeg špinata, cikle, rotkvice, senfa i zelene salate. “Svježi proizvodi iz kuće!” Ambala ki kheti, napisala je Parineeti Chopra zahvaljujući svom ocu Pawanu Chopri i majci Reeni.

fhpb8adg

Sada, ako počinjete razmišljati o receptima za jelo ovog povrća ove zime, mi smo vam olakšali zadatak. Evo koja jela možete probati.

5 recepata s prepoznatljivim zimskim povrćem:

1. Hrskavi špinat

Nema boljeg načina da iskoristite blagodati jedenja ovog zelenog lišća od mućenja malo hrskavog špinata. Nudi poseban okus dima i hrskavost od koje će vam sigurno krenuti suza. Vrijeme pripreme je kraće, a također ne zahtijeva puno sastojaka. Recept ovdje.

2. Chila od cikle

Želite li probati ukusnu zimnicu koja je ujedno i hranjiva? Onda se odlučite za ovaj recept za čilu s ciklom. Čili je blag i ukusan, a dobroća cikle čini ga i zdravim. Sve što vam treba je malo cikle, brašno od slanutka, crveni čili u prahu i još nekoliko sastojaka za pripremu ovog ukusnog čilija. Pogledaj.

3. Recept za rotkvice

Kombinacija zimnice s malo janjetine nikako ne bi trebala biti loša ideja, a ovaj recept to dokazuje kako treba. Dolazi iz Kašmira, ovaj curry ima sve okuse koji će zadovoljiti vašu dušu. Probajte s rižom kuhanom na pari i sigurno ćete postati ovisni. Recept unutra.

4. Sarson Da Sag

Zime su sinonim za ovo pandžapsko jelo u kojem ne možemo odoljeti uživati ​​ni po hladnom vremenu. Ovaj klasični recept za sarson da saag ima blagodat zelene gorušice i niz začina koji draže usne. Recept je ovdje.

5. Svježi sir umotan u zelenu salatu

Zelena salata oduvijek je služila kao hrskavica našim burgerima. Ali ovaj put smo ga iskoristili za zamotavanje sira i smislili ovaj recept. Poslužen s kuhanom rižom, recept je jednostavan i zahtijeva samo nekoliko sastojaka. Pogledaj.

Probajte ove recepte ove zime.

Istaknuti video dana

Recept za smoothie od mrkve i jagode | Kako napraviti sok od mrkve i jagodeSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *