February 4, 2023


Ukusan burger s krumpirićima i malo kečapa ono je što čini “sretan obrok”. U ovoj kombinaciji možemo uživati ​​u bilo koje doba dana, a ne zaostaje ni indijsko-američka zvijezda Padma Lakshmi. Zapratite li je na Instagramu, znat ćete da je voditeljica manekenka pravi plavi gurman. Padma Lakshmi svratila je da “vidi stari plamen” u Los Angelesu. Imate li nagađanja? Oh! Naravno, ovdje govorimo o burgerima. Njezina kutija za obrok sadržavala je dva ukusna hamburgera, koji su imali meku i hrskavu lepinju s mekom pljeskavicom i malo zelene salate i rajčice između. Pratili su ih prilogom od pomfrita i par začina od kojih su glavni bili kečap i umak od paprike. “Svratila sam vidjeti stari plamen u LA-u”, napisala je naslov objave.

Pogledajte kako Padma Laxmi gleda svoj slasni i sočni burger:

Napunite burger. Svoju ljubav prema ovom ukusnom desertu iskazali smo više puta. Ako vas mini hamburger Padme Lakshmi za doručak natjera na želju za međuobrokom, odabrali smo pregršt recepata za ponovno stvaranje grešnog uživanja u vlastitom domu.

1. Burger od piletine i ribe

Stavite malo mesa i proteina između peciva, pokapajte jednim od naših pretjeranih umaka, malo zelene salate i rajčice i vaš će burger biti spreman. Isprobajte okus piletine i ribe te pikantni ljuto-kiseli umak. Kliknite ovdje za recept.

2. Pljeskavica od leće i gljiva

Za ljude koji vode računa o zdravlju i kalorijama, imamo recept za hamburger i za vas. Pita od leće i gljiva u sendviču između kruha od cjelovitog zrna pšenice izgleda savršeno. nije li? Evo recepta.

3. Twin Butter Chicken Burger

Ima li kod kuće ljubitelja piletine s maslacem? Pokrivamo vas. Pileća tikka prekrivena ukusnim makhani umakom punjenom u pecivo za hamburger pružit će vam gurmansku hranu. Pogledajte recept.

4. Pizza Burger

Slasni i sirasti okusi pizze sada su u Burgeru. Cijeli recept pogledajte ovdje.

5. Vege burger

Ako ne volite isprobavati vlastite hamburgere, evo klasičnog recepta za vas. Možete ga pronaći ovdje.

Ova nedjelja izgleda savršeno za burger, što kažete?

Istaknuti video dana

Pileći saguala recept | Kako napraviti saguala piletinu

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *