April 2, 2023


Predstavljamo Liqd, novo NFT tržište

Nova nezamjenjiva platforma za likvidnost Liqd pokreće se s više Trenutačna likvidnost od 500.000 USD dostupna je ranim korisnicima.

Liqd omogućuje pojedincima koji posjeduju vrhunske NFT-ove da otključaju svoju vrijednost, bez da ih prodaju. S ključnim značajkama proizvoda koje će biti lansirane u sljedećim tjednima, Liqd ima za cilj poremetiti prostor likvidnosti NFT-a svojim lansiranjem u tri faze.

Liqd pruža platformu za posuđivanje i posuđivanje NFT-ova. Trenutačno je vrijednost NFT-a zaključana i može se monetizirati samo ako njegov vlasnik proda imovinu, što znači da on više nema koristi od povećanja njezine vrijednosti.

Moglo bi riješiti ovaj problem. Omogućuje vlasnicima NFT-a da otključaju likvidnost posuđivanjem u odnosu na vrijednost svoje imovine i, zauzvrat, pruža mogućnost peer-to-peer pozajmljivanja pojedincima da posuđuju kapital po postavljenoj kamatnoj stopi, uz potporu vrijednosti zajmoprimčeve temeljne NFT imovine. .

Platforma Liqad ima koristi od dvije različite skupine – zajmoprimaca i zajmodavaca. Nositelji NFT-a su zajmoprimci i mogu koristiti platformu za dobivanje prilagođenog zajma podržanog vrijednošću njihove NFT imovine. Zajmodavci su pojedinci koji drže likvidnu kriptovalutu i koji žele ostvariti kamatu bez rizika na svoj kapital, potencijalno stječući plavi NFT za djelić tržišne cijene.

Oni koji žele iskoristiti vrijednost NFT-ova za stjecanje likvidnog kapitala mogu to učiniti jednostavnim objavljivanjem svoje imovine javno na Liqd-u, zajedno s pojedinostima o njihovoj vrijednosti i zajmu koji žele osigurati. Zajmodavci mogu pregledavati dostupne NFT-ove i nuditi zajmove uz bilo koju kamatonosnu imovinu. Zajmoprimci tada imaju moć odabrati bilo kojeg zainteresiranog zajmodavca, sklopiti s njim ugovor o zajmu za dogovoreni iznos i vremenski okvir te odrediti kamatnu stopu. Nakon toga, Liqd čuva NFT zajmoprimca u sigurnoj bravi tijekom dogovorenog roka zajma.

Na kraju vremenskog okvira zajma, zajmoprimci će morati vratiti posuđenu glavnicu zajmodavcu, zajedno s dodatnim kamatama. U slučaju neuspjele isplate, zajmoprimčev NFT bit će prebačen u vlasništvo zajmodavca – što mu omogućuje da stekne blue-chip NFT za djelić njegove tržišne cijene.

Prilikom predstavljanja, osnivač Leada je rekao:Broj vlasnika NFT-a eksponencijalno je porastao u posljednje dvije godine, s oko 460 000 u 2020. na više od 4,6 milijuna u 2022. Oni su izuzetno popularna imovina, često velike vrijednosti, ali imaju jedan veliki nedostatak – nelikvidni su. . Liqd omogućuje korisnicima pokretanje vlastitih NFT-ova, uzimanjem zajma od ravnopravnog partnera, uz potporu vrijednosti njihovog NFT-a. Jednostavno rečeno, to je tradicionalni model posuđivanja i posuđivanja, modificiran za NFT generaciju.”

Liqd se udružio s Nabuom, platformom za procjenu NFT-a, kako bi osigurao da zajmodavci dobiju točnu i ažurnu procjenu NFT-a kada koriste platformu Liqd. Kako bi olakšao proces pozajmljivanja i posuđivanja, Liqd se kombinirao s Unstoppable Domains kako bi Liqd ulagačima pružio imena domena u potpunosti u vlasništvu koja se mogu koristiti umjesto kompleksnih adresa portfelja.

Poklapajući se s lansiranjem Liqd-a, Balance je predstavio 350 NFT propusnica – besplatnih NFT-ova koji vlasnicima omogućuju pristup jedinstvenim pogodnostima na Liqd platformi, kao što su popusti na naknade za transakcije i narudžbe.

Liqd koristi plan ponude u tri faze s 500.000 USD trenutnih zajmova za likvidnost koji su već dostupni prvim korisnicima. Ti će korisnici moći prvi put pogledati nove značajke i iskoristiti prednosti poticaja i inicijativa.

Ako su korisnici propustili prvu fazu. Ne brini. Prijavite se za newsletter, pridružite se Discordu i pratite Liqd dalje Cvrkut Za svaki detalj. Uključite se u sljedeću fazu ponude prije nego što bude prekasno!

O tvrtki

Liqdnft.com je decentralizirana peer-to-peer platforma za pozajmljivanje NFT-ova koja omogućuje vlasnicima NFT-ova da osiguraju svoje NFT-ove i osiguraju zajam bez muke. Uz Liqd, ulagači mogu otključati stvarnu vrijednost svojih NFT-ova bez da ih prodaju.

Capital Balance Organization igra ključnu ulogu u definiranju strateškog pozicioniranja Liqda na tržištu i olakšavanju rasta, razvoja i integracije.

Nijedna informacija na ovoj stranici ne smatra se investicijskim ili financijskim savjetom i ne odražava nužno mišljenje CryptoModea ili autora. CryptoMode nije odgovoran za bilo kakve financijske gubitke nastale djelovanjem na temelju informacija koje su autori ili klijenti dali na ovoj web stranici. Uvijek napravite vlastito istraživanje prije preuzimanja financijskih obveza, osobito s recenzijama trećih strana, predprodajama i drugim prilikama.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *