May 28, 2023


Pileće jelo pečeno s pestom koje je kreirao kuhar povezan s Nutrition Against Cancer Alliance.

Dr. Bruce Moskowitz, dugogodišnji specijalist interne medicine sa sjedištem u West Palm Beachu, uvijek je vjerovao u praćenje znanosti kada je u pitanju liječenje njegovih pacijenata.

To posebno vrijedi za one kojima je dijagnosticiran rak.

Unatoč godinama istraživanja, nije uspio pronaći dovoljno podataka o tome kako prehrana može pomoći oboljelima od raka da postignu bolje rezultate.

Više zdravih stvari:10 savjeta za dobar zdrav odmor i dobru hranu

obrazovanje:Zdravstvena njega na kampusu dio je posebnog programa koji dolazi u dvije škole okruga Palm Beach

Hrana i hrana:Najbolji novi sendviči u restoranima okruga Palm Beach, uključujući hamburgere i peciva s jastogom

Dr. Bruce Moskowitz, specijalist interne medicine u West Palm Beachu, osnovao je Cancer Nutrition Consortium s nekoliko partnerskih institucija diljem zemlje.

Stoga je prije desetak godina učinio nešto po tom pitanju: u suradnji s dijetetičarima iz nekoliko najpoznatijih instituta za rak u zemlji, on i njegovi kolege napravili su revolucionarnu dvogodišnju studiju na više lokacija o učinku liječenja raka na prehranu i prehrambene preferencije pacijenata koji se liječe.

Studija—objavljena 2015. koja ispituje kako je liječenje raka promijenilo okus, okus i ukupnu prehranu—bila je katalizator za osnivanje novog neprofitnog resursa za sve oboljele od raka: Cancer Nutrition Consortium.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *