March 17, 2023


Božić i Nova godina vrijeme su obitelji, zabave i zabave, a malo je vjerojatno da će biti upotpunjeni hranom. Dođite u blagdansko vrijeme. Svima je cilj Stavite svoje najbolje posuđe Da se okupe oko stola i zabave. Hrana i sjećanja imaju duboku vezu pa svaki put kada se netko prisjeti svog djetinjstva ili nekog posebnog trenutka tijekom ljetovanja, to obično ima veze s hranom.

Ako vam nedostaje bakina rođendanska torta ili pečeno pile koje je vaš tata pripremao kad ste bili mlađi, ne brinite; Ove sjajne aplikacije pomoći će vam Naučite kako kreirati nova jela Za Božić i Novu godinu pomaže prepoznati sastojke koji ulaze u njegovu pripremu.

Nova jela za Božić i Novu godinu!  Znate li koji su sastojci?

Samo zato što su praznici ne znači da morate odustati od svojih planova prehrane. Zahvaljujući receptima Whole Foods Marketa, sada možete kopati Nevjerojatna jela za pripremu Za Božić bez kompromisa u odabranim sastojcima.

Ova aplikacija jednostavan za korištenje Dolazi s opcijama pretraživanja koje vam omogućuju pretraživanje recepata na temelju vaših prehrambenih preferencija kako biste mogli održavati zdrave obroke. Aplikacija ima dodatnu značajku koja vam pomaže u traženju najbliže trgovine Whole Foods kako biste svoje sastojke kupili pod jednim krovom.

Otmjene božićne aplikacije za hranu

Ako tražite Impresionirajte svoje goste S maštovitim rasporedom, Epicurious je aplikacija koja vam je potrebna. Uključuje detaljnu kompilaciju od preko 30.000 recepata iz časopisa Gourmet i Bon Appetit.

Videozapisi su detaljni i pružaju vam sve informacije i popis sastojaka koji su vam potrebni za pripremu potpunog blagdanskog obroka. Aplikacija također dolazi s recenzijama recepata, tako da ne gubite vrijeme na nepopularan recept.

Otmjene božićne aplikacije za hranu

Chris Kimball, voditelj Slava američke testne kuhinjeNapravio sam ovu aplikaciju kako bih pomogao kuharima amaterima da svladaju vještinu s detaljnim receptima, uputama korak po korak i sastojcima koji su im potrebni za određena jela.

Budući da svi znaju koliko su robne marke važne, aplikacija vam također pomaže u odabiru sastojaka na temelju robnih marki kako biste što sličnije replicirali gurmansko jelo. Međutim, ako želite čitati recenzije o uključenim komponentama, možda ćete morati platiti pretplatu, koja može stajati oko 34,95 dolara godišnje.

Otmjene božićne aplikacije za hranu

Blagdanski recepti i vodič za planiranje zabave hrana 52

Što je bolje nego dobiti a Pisac o hrani u New York Timesu Stvarate aplikaciju za dijeljenje odabranih recepata za blagdane s vama? Imati ih dvoje! Food52’s Holiday Recipes and Party Planning Guide aplikacija je koju su izradili Amanda Hesser i Merrill Stubbs, koji svoje znanje o hrani nastoje podijeliti s domaćim kuharima. Aplikacija se fokusira na blagdansku hranu i pomaže vam u potrazi za receptima u kojima ste odrastali. Knjiga sadrži ukupno 127 recepata, a svi su popularna blagdanska jela.

Otmjene božićne aplikacije za hranu

Ništa ne grije srce više od a Domaći zdravi obrokPogotovo kada je dobro pripremljeno. U aplikaciji How to Cook Everything pronaći ćete sve, od recepata preko sastojaka do savjeta o tome kako peći, roštiljati, pržiti i više.

Također vam pomaže da dobijete recepte na temelju potrebnog vremena kako biste mogli birati jelovnik na temelju vremena koje imate. Iako je ovo aplikacija koja se plaća, isplati se uložiti s obzirom na to da čak možete koristiti ugrađeni mjerač vremena i glasovnu funkciju koja vam pomaže da čujete recept dok ste u pokretu umjesto da se vraćate na svoj uređaj da ga provjerite.

Otmjene božićne aplikacije za hranu

Koji je najbolji način pripreme Bajramski obrok Tko dovodi kuhare u vašu kuhinju? Food Network In the Kitchen aplikacija je aplikacija bez muke koja vam pomaže odabrati jela koja pripremaju kuhari, a također vam daje pojedinosti o sastojcima i stvara prilagođeni popis za kupovinu. Također ćete dobiti puni pristup biblioteci recepata s uputama. Ova je značajka za sada dostupna samo na iOS-u.

Otmjene božićne aplikacije za hranu

Ne možete na odmor bez turpije Slatka poslastica Od Marthe Stewart, a postoji li bolji način za uživanje nego ako ga napravite kod kuće? Aplikacija Martha Stewart Makes Cookies daje vam sve pojedinosti, od recepata preko sastojaka do malih uputa, koje vaše jelo mogu učiniti posebnim. Također možete koristiti ove recepte za izradu slatkiša koje ćete poklanjati svojim najdražima tijekom blagdana.

Otmjene božićne aplikacije za hranu

Ova aplikacija je svaka domaća kuharica i sigurno je da ćete imati aplikaciju na svom telefonu Sretan i vedar rođendan. Bilo da tražite najdojmljivije kuharske recepte ili se odlučite za stare klasike, ima sve što vam je potrebno. Aplikacija je jednostavna, učinkovita i pruža vam pokrivenost za sva jela koja biste mogli pripremiti tijekom praznika. Također ima veliki izbor zdravih alternativa za dijabetičare ili one koji žele paziti na svoj struk tijekom slavlja.

Otmjene božićne aplikacije za hranu

Pitate se zašto je ova aplikacija došla do ovoga Poseban svečani meni I zašto ti uopće treba? Zamislite da odaberete recept na čiju ste pripremu dugo čekali. Svi ste uzbuđeni i napravili ste svoj popis sastojaka. Uputili ste se u supermarket i izbezumljeno gledate po prolazima. Krenete u sve druge trgovine kojih se sjetite, ali nemate ništa.

Tada će se alternative činiti kao spas. To će vam pomoći odabrati najbližu moguću zamjenu za sastojak i omogućiti vam da bez problema implementirate svoj vlastiti blagdanski jelovnik. To je također izvrsna aplikacija za pomoć u traženju alternativa kada imate alergene o kojima morate brinuti ili sastojke koje ne želite jesti/voljeti.

Otmjene božićne aplikacije za hranu

Vrijeme je za postavljanje božićnog stola

Sada kada imate sve što vam je potrebno za početak božićne ili novogodišnje zabave, vrijeme je da izvučete svoj blagdanski porculan i postavite stol. Sve su te aplikacije nevjerojatne i imaju značajke koje olakšavaju kuhanje otmjenih blagdanskih jela.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *