March 25, 2023


Keegan Kendrick je s timom od 2019., ali nije stupio u ulogu glavnog trenera sve do ove sezone, vodeći Chargerse do njihovog prvog državnog naslova.

MT WASHINGTON, Kentucky — Nogometna momčad srednje škole Bullitt East ima nevjerojatnu godinu pod svojim novim glavnim trenerom.

Chargersi su osvojili svoj prvi državni naslov ranije ovog mjeseca, porazivši Male za KHSAA 6A državno prvenstvo.

U danima koji su uslijedili, bek Travis Egan zaradio je nadimak Mr.

Za Kendricka je godina bila posebno posebna jer mu je bila prva na mjestu glavnog trenera. Prvi put je došao na Bullitt East 2019., probio se do prve pozicije i sada je vidio klasu vrhunskih igrača.

Kendrick je rekao: “Oni su prošli kroz ovaj četverogodišnji proces, a ja sam prošao kroz ovaj četverogodišnji proces s njima. Kako su oni napredovali u svojim igračkim karijerama, ja sam evoluirao u svojoj karijeri trenera.”

Kendrick je rekao da očekuju veliku sezonu ove godine, ali nisu sigurni mogu li osvojiti prvo mjesto. Nakon pobjede rekao je da je znao da bi neki to nazvali pričom o Pepeljugi.

“Mislim da je to opći osjećaj i mislim da će ljudi to reći”, rekao je. “Slažemo dijelove, ne samo u srednjoj školi, već kroz cijeli program kako bismo bili sigurni da ovo nije samo priča o Pepeljugi.”

Za igrače poput starijeg sigurnosnog igrača Ryana Stilla, sam ulazak u Kruger Field na prvenstvu 6A bila je čast.

“Navijač sam Kentuckyja cijeli život, tako da dok sam vani na terenu, vi kažete: ‘O moj Bože, stvarno sam ovdje'”, rekao je Still.

Kad je riječ o dodatnim priznanjima za sebe i Egana, Kendrick sebi pripisuje zasluge za naporan rad na svim razinama Bullitt Easta.

“Za mene, te trofeje vidim kao timske trofeje,” rekao je. “Da naš tim nije postigao taj uspjeh, ne bih dobio te osobne nagrade.”

U Mount Washingtonu, uspjeh tima nije stvar tima. To je pobjeda za srednju školu Bullet East i za cijelu zajednicu.

“Zajednica voli naš tim pa su svi bili tamo s ljubavlju i podrškom”, rekao je i dalje.

Dok se raduju novoj godini i novoj sezoni, Kendrick zna da će svaka sezona biti borba, pogotovo s momčadi koja gubi devet ofenzivnih igrača.

“Teško je pobijediti, a još teže braniti”, rekao je Kendrick. “Sada kada su osjetili tu razinu uspjeha, rade još više u teretani i još više izvan sezone.”

Nada se da će ova sezona biti odskočna daska za uspjeh i nadahnuti njegov tim da razmisli o vlastitom naslijeđu.

Rekao je: “To je učinilo program boljim za sljedeće ljude nego što je bio kad su ga pronašli. Nadam se da se sjećaju lekcija koje su naučili i onoga što su učinili da dođu ovdje, ali nadam se da razumiju što su učinili za našu školu i naše zajednice.”

Olakšajte praćenje više priča poput ove. Preuzmite aplikaciju WHAS11 News sada. za jabuka ili android korisnika.

Imate li savjet za vijesti? e-pošta Postavite whats11.composjetili smo Facebook stranica ili Twitter feed.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *