March 20, 2023


Nick Kyrgios i njegova budućnost uvijek su bili podložni mješovitim slanjima i linijama za isključenje.

Nakon najbolje godine njegove karijere, najnovije ažuriranje iz Dubaija može se vjerojatno uzeti ili promatrati kao uvid u ono što čeka 22. igrača svijeta.

Kyrgios je već najavio svoje hrabre nade na Australian Openu, a priprema se u Sydneyu, gdje bi se mogao suočiti s 22-strukim prvakom Rafaelom Nadalom, a kao znak svoje namjere Adelaide.

Također igra poput Novaka Đokovića na egzibiciji u Dubaiju i između mečeva je jasno dao do znanja da, slično kao što je Ash Barty učinila nakon svoje pobjede na Australian Openu u siječnju, može otići ako Grand Slam naslov u singlu postane kolijevka.

“Nadam se da ću osvojiti slam naslov i jednostavno se povući”, rekao je Kyrgios na ekipnom natjecanju Svjetske teniske lige.

Nick Kyrgios razgovara o taktici s Biancom Andreescu u Dubaiju.  Fotografija: Francois Niel/Getty Images
Nick Kyrgios razgovara o taktici s Biancom Andreescu u Dubaiju. Fotografija: Francois Niel/Getty ImagesIzvor: Getty Images

Ovaj 27-godišnjak, koji je stigao do ovogodišnjeg finala Wimbledona, nakon što je također osvojio tri naslova u parovima i pojedinačno finale Washington Opena u kolovozu, rekao je da mu je pobjeda život učinila “stresnijim”.

No, nakon što je ranije ove godine rekao da “vjerojatno” neće igrati nakon 30. godine, Kyrgios je također rekao da se najbolje zabavio u svojoj burnoj karijeri.

“Ove sezone (2022.) bilo je potrebno puno napornog rada, puno discipline i izgledaš bolje, svi žele više od tebe i postaje sve stresnije”, rekao je.

“Ali jako sam se zabavio ove sezone. Napokon sam ponosan što mogu reći da sam stigao do finala slamova i počeo opravdavati neka očekivanja. Jako sam se zabavio, uživao i Definitivno sam se bolje osjećao i na terenu.”

Natjecanje će se održavati u Dubaiju cijeli tjedan, s četiri tima – Falcons, Eagles, Kites i Falcons – koji će sudjelovati u pojedinačnim, pojedinačnim i mješovitim parovima.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *