February 9, 2023


Svaki urednički proizvod neovisno je odabran, iako možemo dobiti naknadu ili zaraditi partnersku proviziju ako nešto kupite putem naših veza. Ocjene i cijene su točne, a artikli su na zalihama u trenutku objave.

Možda ćete prepoznati Mallory Oniki kao kraljicu Copy Crumbl kolačića. upoznati jednog od domaći ukusNajbolja domaća kuharica i saznajte što ju je motiviralo da svoje ukusne kreacije podijeli sa svijetom.

Kao majka i gurmanka, Mallory Onyke pronašla je sretnu ravnotežu između zdrave prehrane i sladokusca. To je također i usisivač za dobar kuhinjski nož. Mallory dokumentira svoje kulinarsko putovanje ukusan život I na Instagramu, gdje će vas njezine fotografije hrane sigurno zaustaviti.

domaći ukusŠto najviše volite kuhati ili peći?

Mallory Oniki: Volim raditi bilo što sa smeđim maslacem.sSlonovače i slatko. Obožavam okus smeđeg maslaca i opsjednut sam time kako uzdiže svako jelo. Također volim raditi miso karamel umak! Prava je poslastica za napraviti, a okus je nevjerojatan.

TOH: Koji je vaš prepoznatljivi recept?

MO: Poznata sam po svojim kolačićima. Opsjednuta sam keksima i volim ih raditi. Neki od mojih favorita su moji ohlađeni kolačići od pite od breskve, kolačići od kave i tahini čokoladni kolačići, a moj Crumbl imitator postao je viralan!

TOH: Imate li omiljenu osobu za kuhanje?

MO: Volim kuhati za svog muža i kćer! Moja kći ima skoro godinu dana i voli jesti sve! Oni su moji ultimativni ispitivači okusa.

BHC Mallory Unike S

Ljubaznošću Mallory Onyke, putem thepalatablelife.com

TOH: Postoji li neka kuharska vještina koju želite savladati?

MO: Želim zaklati cijelo pile! Doduše, bojim se sirove piletine. Uvijek sam pod stresom jer ne čistim dovoljno pa pretjeram s čišćenjem. Tako da nisam potrošio puno vremena učeći kako pripremiti cijelo pile. Ovo je sljedeća vještina koju želim savladati – suočavanje sa svojim strahovima!

TOH: U kakvoj kuhinji sada živite?

MO: Volim koristiti pjenjaču za mlijeko za miješanje octa. Brzo ih emulgirajte!

TOH: Što više ne kupujete jer znate da možete poboljšati kod kuće?

MO: Rolice od cimeta! Imam najbolji recept za roladu sa smeđim maslacem i cimetom. I SALATA – Imam nekoliko sjajnih recepata za salate koje volim raditi kod kuće, a koje su prilično ubojite.

Zavirite u Mallorynu kuhinju prateći je na Instagramu @thepalatablelife. Zatim upoznajte više domaći ukusNajbolji domaći kuhari i nominirajte nekoga tko vam se sviđa.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *