April 2, 2023


Kada je u pitanju brza hrana, ponekad je zelena boja koju vidite tijekom obroka novac koji vam izlazi iz ruku. Ali salate su i dalje popularan zahtjev, posebno za ručak. Prema drugom glasanjei Prosječni Amerikanac pojede četiri salate svaki tjedan. 62 posto kaže da je to jelo dio njihove redovne prehrane, a gotovo trećina (31 posto) kaže da su im salate idealan obrok za ručak. Naravno, kod kuće nemamo uvijek vremena slagati svoje omiljene proljetne mješavine—pa kad smo u žurbi, posegnemo za salatama od brze hrane. Možda ne mislite da “brza hrana” i “salata” idu ruku pod ruku, ali pokazalo se da postoje neke izvrsne mogućnosti—a mi smo htjeli saznati koje su najbolje.

Svi znamo da su salate odličan način da pojedete više povrća i voća, ali jeste li znali da mogu utjecati i na anksioznost? Ovo je hrana za van istraživači sa Sveučilišta Edith Cowan koji izvješćuju da konzumiranje više voća i povrća može pomoći u smanjenju svakodnevnog stresa. Ne samo da ove biljke bogate vlaknima mogu pomoći u smanjenju tjeskobe, već su obroci bazirani na biljnoj bazi poput salate (bez mesa) povezani s nižim stopama srčanih bolesti i moždanog udara.

Jedan studija Utvrđeno je da su ljudi koji su jeli vegetarijansku večeru s više ugljikohidrata od cjelovitih žitarica i nezasićenih masti smanjili rizik od srčanih bolesti za 10 posto. i drugi studija Rezultati pokazuju da veći unos zdrave biljne hrane dugoročno može pomoći u smanjenju rizika od moždanog udara, no ipak je važno obratiti pozornost na kvalitetu biljne prehrane. – Ovo je jelo Više cjelovite hrane, manje prerađene hrane.

Uz sve potencijalne dobrobiti salate, tijekom dana užurbanih dana može biti teško doći do trgovine i kupiti namirnice, zatim ih odnijeti kući i raspakirati, oprati, izrezati i baciti. Ovdje dolazi brza hrana. Oni rade težak posao za vas, baš kao što mi u StudyFindsu radimo kada je u pitanju pronalaženje najboljih proizvoda. I ovaj članak nije ništa drugačiji! Donijeli smo vam pet najboljih salata brze hrane, preporučenih na 10 specijaliziranih web stranica. Ako imate svoje prijedloge za dijeljenje, učinite to u komentarima ispod!

Popis: Najbolje salate brze hrane, prema mišljenju stručnjaka

1. Chipotle Napravite svoju salatu

Odabir salate #1 može se prilagoditi prema vašem ukusu. zbog ovog razloga Jedi ovo, ne ono! Svrstava ga kao najboljeg u brzoj hrani: “Ono što volimo Chipotle salata Činjenica je da je vrlo prilagodljiv, što znači da ga možete uklopiti u bilo koji plan obroka. Proteinske opcije uključuju različite opcije mesa, gdje možete imati dvije vrste nemasne piletine, govedinu s carne asadom i barbacoom, ili čak vegansku s vegetarijanskom opcijom. Ni zelje nije dosadno, s triom romaina, mladog kelja i mladog špinata. Osim toga, serija Tex-Mex omogućuje dodavanje riže, graha i mnoštva različitih dodataka, uključujući ukusni umak od meda i chipotle.”

Neka bude točno onako kako želite! Ova fleksibilnost u kombinaciji s izvrsnim okusima ono je što Chipotleu donosi prvo mjesto.

“Kao i kod chipotlea, svojoj salati možete dodati sastojke koje god želite, čineći je točno onakvom kakvom želite. Ozbiljno, dodajte koliko god želite kako bi vaša salata bila baš po vašoj mjeri.” pire Piše.

2. Jack in the Box salata s piletinom na žaru

Kada je riječ o salati, nema potrebe razmišljati izvan okvira!

restoranski klikovi Preporuča salatu s piletinom na žaru, rekavši: “Ovo je vrlo popularna opcija u Jack in the Boxu i lako je vidjeti zašto. S piletinom na žaru i nasjeckanim sirom posluženim na podlozi od zelene salate, mrkve, krastavaca i rajčice , u ovoj salati ima za svakoga ponešto.” Svakako probajte.”

Mora se dobro jestitakođer: “Ova ukusna ponuda sadrži kombinaciju iceberga, romaine, piletine na žaru, cheddar sira, grožđanih rajčica, krastavaca, mrkve i začinjenog tosta. Niskomasni balzamični dresing povezuje sve zajedno za zdrav izbor u bilo koje doba dana. “

3. Panera salata s jagodama i makom

Ovo je dobra salata od “bobičastog voća”, prema Fast Food Menu Prices: “Ako ste početnik u salatama, jagode i mandarine mogu vam se činiti neuobičajenim izborom, ali kada jednom probate Panera salatu, shvatit ćete zašto je voće najbolji način da uljepšate bilo koju zdjelu povrća.” Salata od jagoda i maka očigledan je izbor za ljeto, od svojih voćnih preljeva preko ljutkastog preljeva od maka do preljeva od tostiranog oraha oraha.”

Panera i fast food salate idu ruku pod ruku Grad & TuristNe možete govoriti o gotovim salatama, a da ne govorimo o Paneri. Ova osvježavajuća salata prelivena je jagodama, mandarinama, narančama, malinama i ananasom. Svježe voće poslagano je tostiranim pekan orasima i zelenom salatom u Panerinom prepoznatljivom preljevu za salatu od maka. Salata od jagoda i maka savršena je kombinacija slanog i slatkog, što je zdrava opcija koja će vas učiniti zadovoljnima.”

4. Salata od piletine na žaru

domaći ukus On nudi savjet kako ovu salatu učiniti još zdravijom:Ova salata od brze hrane izgleda ravno kao na štandu na poljoprivrednoj tržnici, sa zelenim povrćem, crvenim i zelenim jabukama, jagodama, borovnicama i malo hrskave granole. Stavite filet mignon na žaru umjesto začinjenog Chick-fil-A filea kako biste smanjili natrij za 50%, a zasićene masti i kalorije za 25%. ”

I možete računati da će Chick-fil-A uživati ​​u pripremi vaše salate.

“Chick-fil-A bio je jedini lanac koji je doista briljirao u opciji bez peciva. Moja jedina primjedba je da Chick-fil-A prodaje ovu stvar, jer iz jelovnika nije jasno da zapravo dobivate salatu i voćna čaša u jednom,” uzbuđenje Piše.

5. Wendy’s Apple Pecan Salata

Slatka i slana, Wendy’s Apple Pecan salata zauzima posljednje mjesto na našoj listi najboljih salata brze hrane koju preporučuju stručnjaci.

“Miješaju zelenu salatu romaine s crvenim i zelenim jabukama, trpkim brusnicama, oštrim plavim sirom i ukusnom piletinom na žaru. Glavno jelo preliveno je dresingom od nara, koji savršeno uravnotežuje cijeli obrok,” prema simpozij.

Ozbiljno, nemojte preskočiti umak!

Ovo se može smatrati jednom od najmanje tradicionalnih salata koje se mogu naći na jelovniku brze hrane. Dolazi prepun crvenih i zelenih jabuka, slatkih sušenih brusnica, izmrvljenog plavog sira, prženih oraha, mješavine zelene salate, vinaigrette od nara i, uz dodatak nečeg tipičnog, piletine na žaru. Što se odijevanja tiče, tu se sve spaja”, napisao je BabbleTop.

Koja je vaša omiljena salata od brze hrane? Javite nam u komentarima!

Resursi

Napomena: Ovaj članak nije plaćen niti sponzoriran. StudyFinds nije povezan niti u partnerstvu s bilo kojim od spomenutih brendova i ne prima nikakvu naknadu za njihove preporuke.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *