March 29, 2023


Razdoblje ranog potpisivanja za ciklus zapošljavanja koledž nogometa 2023. otvoreno je u srijedu Nacionalni dan potpisivanja Reflektor. Tijekom dana vidjeli smo kako bogati postaju još bogatiji, kao i kako neki timovi jure do cilja s jakim blistavom, dok drugi s velikim nadama završavaju s cviljenjem.

Na kraju, tu su neka poznata lica na vrhu hrpe, kao i iznenađujući pridošlica o kojoj nismo svi navikli eskalirati kao temu za razgovor. Krajolik regrutiranja sveučilišnog nogometa se brzo mijenja, posebno u novom svijetu u kojem vlada NIL, tako da ne bi trebalo biti toliko šokantno vidjeti da neki novi moćni igrači uskaču u igru ​​u sljedećih nekoliko ciklusa.

No, pogledajmo najveće dobitnike i gubitnike sada kada je Nacionalni dan potpisivanja 2022. sredinom prosinca došao kraju.

pobjednici

Alabama: Sa svijetom je sve u redu. Crimson Tide se vratio na vrh ljestvice zapošljavanja sa šest impresivnih potencijalnih pet zvjezdica prema 247Sports Composite generiranim ocjenama industrije. Od ukupno 27 novaka koji su angažirani, 26 novaka ima ocjenu četiri zvjezdice ili više sa samo jednom superzvijezdom koja se pridružila ekipi. Držali su Caleba Downsa, sigurnosnog igrača broj 1 u zemlji, osvojili EDGE broj 1 u državi u Keon Keeleyju i predali napadačkog igrača broj 1 na nacionalnoj razini iz Iowe, Kadyn Proctor.

GruzijaMomčad broj 1 u zemlji i branitelj državnog prvaka čvrsto je ukorijenjena kao momčad broj 2 na svjetskoj ljestvici. Bulldogsi su preokrenuli trkača Kierona Jonesa iz NC Statea kako bi zatvorili svoju sezonu, ali velika vijest bila je oštri nalet Damona Wilsona s Floride, igrača za kojeg je mislio da je Ohio State favorit, ali ga je zakašnjeli pritisak Dogs održao. na jugoistoku.

OregonDante Moore: Nakon što je zvjezdani QB Dantea Moorea izgubio početak tjedna, mnogi su osjećali tugu u Eugeneu. Međutim, Dan Lanning nije bio među njima, jer je trener druge godine Ducksa u čistom bijesu isključio povlačenjem Mataya Uiagaleleija s pet zvjezdica EDGE i sigurnosnog Peytona Bowena s pet zvjezdica, što je potonjeg izbacilo iz Notre Damea. Bowen nije bio jedini irski commit koji je išao u Oregon, iako je Lanning završio dan dovodeći irskog commit runbacka Jaydena Lemara. Za dobru mjeru, bek Baylor angažira Austina Novosada, a kornerbek LSU Daylena Austina. Sada u Eugeneu više nije bilo tuge.

kestenjasta: Govoreći o usponima i padovima, klasa Hugha Freesea koja je započela svoj mandat u Auburnu imala je nekoliko vlastitih s Tigersima koji su izbacili Top247 kornerbeka Kayina Leeja iz države Ohio i Top100 EDGE Keldrica Faulka iz države Florida. Sve se to događa dan nakon što je Auburn porazio Elizavon Miller u svom četvrtom napadu juniorskog koledža. Program Auburna nije imao zamah novačenja pod Brianom Harsinom, ali čini se da se stvari mijenjaju s Freeseom na čelu Plainsa.

Texas: U subotu navečer, Keonilei Akana je servirala poen za teksašku žensku odbojkašku momčad, prvakinju Louisvillea koja je Longhornsima donijela NCAA odbojkaški naslov. U srijedu je njezin mlađi brat, Tausili Akana, potencijalni igrač broj 1 u Utahu, nagradio još jednog ‘Hornsa’ obvezom od ukupnog broja 35 potencijalnog igrača. Oklahoma je danas bila prva u ulasku u Akanu, ali obrambeni koordinator Pete Kwiatkowski nikada nije odustao u potrazi za touchdownom na Akani, koja je imala daleko najslikovitiji krajolik od bilo kojeg novaka koji se oglašavao na njegovim rodnim Havajima. Ali što je još važnije, u srijedu je Teksas dobio potpisano Nacionalno pismo namjere od regruta broj 1 u zemlji, Archa Manninga, čime je regrut Steve Sarkeesian dobio dragulj u kruni svog cijelog vremena u Austinu do ove točke.

Kalifornijsko sveučilište: Bruinsi u srijedu nisu doveli nikoga tko bi promijenio krajolik, što je dobra stvar jer se cijeli ten novaka Chipa Kellyja stvarno promijenio kada je Dante Moore iz Oregona ovaj tjedan pao. On je najbolje ocijenjeni napadač u modernoj eri regrutiranja UCLA-e, najbolje je ocijenjeni regrut kojeg je Kelly ikada imao i možda ima najbolje šanse od bilo kojeg beka 2023. da počne kao pravi brucoš. Za UCLA, imati igrača broj 1 na Srednjem zapadu godinu dana prije prelaska u Big Ten bilo je značajno za ovaj program.

gubitnici

Notre Dame: Irci nisu nužno gubitnici, u velikoj shemi stvari, ali nisu zaboravili dan potpisa. Činilo se da bi mogli zadržati Bowena, koji je na kraju preokrenuo Oregon. Stvari su se pogoršale kada su Ducksi također preokrenuli Lemara. Iako je ova sezona bila dobra veći dio godine, Bowenov gubitak je bio posebno bolan.

OklahomaGovoreći o gubicima, prije se nadao da će postati Bowenovi korisnici. Umjesto toga, gledali su kako na stolu nije bilo ni šešira za Oklahomu dok je Bowen odabrao Oregon. Da stvari budu još gore, oni su bili Akanini navodni vođe samo da bi vidjeli kako je odbio Soonere u korist rivala Red River Texas.

USC: Trojanci imaju trećih pet zvjezdica u ovoj kategoriji (3). Problem je što su USC najavili za prosinac – 2021. Danas? Promašili su dugogodišnji lokalni cilj Uiagalelei, koji je izabrao Oregon State. To je bio veliki gubitak za momčad koja je trebala pomoć u obrani i koja je tražila savršenu zamjenu za Pac-12 obrambenog igrača godine Tulija Tuipulotua.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *