February 2, 2023


Venus Williams otkrila je da se vratila reketu Serene Williams nakon što je shvatila da Wilsonova profesionalna ekipa zapravo nije za nju. U prošlosti sam koristio Venus Wilson’s Blade 104. Prošlog ljeta, Venus je htio probati Wilson’s Professional Staff, koji ima veličinu glave 98.

U početku se činilo da sve radi dobro. Ali onda je Venus shvatila da to neće ići. “Na kraju sam promijenio svoje rekete čak dva puta ovog ljeta, ako možete zamisliti. Tako sam prešao s Blade 104 na Pro Staff Trial i bio je veličine oko 98 za glavu.

Bila je to velika promjena za mene. Uvijek sam igrao sa stvarno velikom veličinom glave, bilo da je velika, veća ili veća, tako da je odlazak na 98 bio drugačiji, ali zapravo je bio dobar osjećaj u početku. Osjećao sam se kao da imam veću kontrolu i da mi jaja nisu letjela, ali kad sam ušao u natjecanje shvatio sam da je to oduzimalo mnogo od moje igre i da kada sam stvarno spreman za igru, lopta nije bila dovoljna .

Nisam baš imao iskustva ni vještine da znam igrati s palicom. “Možda ću dati malo vremena, ali vrijeme je roba koju želimo iskoristiti najbolje što možemo i nisam imala vremena naučiti koristiti taj reket”, rekla je Venus u videu postavljenom na njezin YouTube kanal .

Venus Williams: Vratila sam se Sereninim reketima

Nakon što je shvatila da Wilson Pro osoblje nije za nju, Venus se vratila Wilson Blade 104. Također, Venus ga je prilagodila specifikacijama Sereninog reketa.

“Dakle, na kraju sam se vratio na Blade 104 i prebacio na rekete Serena, u njihovim specifikacijama jer su se naši reketi počeli prilagođavati točno onome što želimo, što trebamo. Pa smo ih prilagodili, dodajući više težine u glavu ili u ručku, malo mijenjajući uzorak žica, i stvarno sam na kraju naslijedio njezin reket i savršen je za mene.

“Pa sam se vratila onome što sam radila, što je ludo, ali s drugačijim specifikacijama i to čini svijet razlike”, rekla je Venus. Gdje sam bio 0-4 na ta četiri turnira.

U veljači će se Venus Williams vratiti u akciju jer bi trebala odigrati nastup protiv Danielle Collins u Dallasu.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *