May 30, 2023


Projekt altcoina temeljen na Ethereumu (ETH) tiho je nadmašio tržišta uz parabolični porast nakon odobrenja Coinbasea, najveće američke burze kriptovaluta.

Coinbase kaže da je Magic (MAGIC) sada na njegovoj listi puta, koju je burza stvorila kao način promicanja transparentnosti i sprječavanja trgovanja povlaštenim informacijama na svojim listama.

MAGIC je token koji podržava Treasure DAO, projekt koji ima za cilj biti decentralizirana konzola za video igre koja uključuje igre i nezamjenjive tokene (NFT). Infrastruktura Treasure DAO Trove uključuje NFT tržište temeljeno na rješenju za skaliranje Ethereum Arbitrum i konkurentnu platformu za igre pod nazivom Bridgeworld.

Magic ima tržišnu kapitalizaciju od nešto više od 100 milijuna dolara, a u posljednjih je nekoliko dana vrtoglavo porasla.

Nakon što je 22. studenog dosegao lokalnu najnižu razinu od 0,23 USD, MAGIC se konsolidirao otprilike tjedan dana prije nego što je Coinbase najavio da će altcoin staviti na svoj plan uvrštenja.

MAGIC se brzo popeo na 0,62 dolara, što je 169% više od najniže cijene u studenom i 138% nakon objave Coinbasea.

U vrijeme pisanja, MAGIC se trguje po 0,53 USD.

Coinbase tek treba službeno izlistati MAGIC, a imovina koja se nalazi na planu uvrštenja burze ne mora nužno dobiti punu podršku.

Najveća mjenjačnica kriptovaluta sa sjedištem u SAD-u ima MAGIC na svom planu u istoj platformi za decentralizirano upravljanje kao Aragorn (ANT) i Ethereum staking pool Rocket Pool (RPL).

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock / Salamahin / Mia Stendal

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *