January 28, 2023


Veteran analitičar i tehnički trgovac Peter Brandt kaže da je Bitcoin (BTC) vjerojatno spreman za veliki pomak nakon mjeseci tihe konsolidacije.

U novoj strateškoj sesiji na YouTubeu s trgovcem Toneom Vaysom, Brandt je rekao da tehničke karakteristike Bitcoina sugeriraju “opadanje” na oko 30% u odnosu na trenutne cijene.

Brandt, koji je predvidio slom Bitcoina nakon bull run-a 2017., rekao je da je velika formacija BTC-a s dvostrukim vrhom prošle godine jaka najava još jednog kretanja prema dolje prije preokreta.

“Ako uzmete dvostruki vrh koji smo imali u bitcoinu, uzmete činjenicu da smo probili parabolu 2021., uzmete trokut prema dolje – sve te stvari imaju ciljeve za oko 13.000 dolara niže. Dvostruki vrh tu ima cilj. trokut prema dolje ima cilj, plus kad god prekinete parabolu u Bitcoinu, imate 80% povratka. Imamo 75%, 76%. Nije da bismo trebali imati 80%, ali imamo 80%.”

Izvor: Tone Vays / YouTube

Brandt također kaže da će na temelju tradicionalnih tehnika crtanja grafikona Bitcoin vjerojatno slijediti medvjeđi zamah koji je prethodio trenutnom razdoblju konsolidacije.

“Padajući trend u Bitcoinu, a kao klasičan crtač karata, uvijek vjerujem da će se svako razdoblje konsolidacije ili zagušenja razriješiti u trend koji je prethodio ovom zagušenju. Kladim se da ćemo vjerojatno dobiti jednu vrstu kvara, iako ne Ne trebamo ga imati, ali sigurno se ne želim kladiti na farmu u Bitcoin s 18.000 dolara.”

Brandt kaže da će se njegovo predviđanje cijene početi rasplitati ako bitcoin poraste iznad 20.000 dolara i dobije snažnu podršku iznad razine od 22.000 dolara.

“Definitivno mislim da bismo mogli vidjeti još jedan pad ako se Bitcoin stvarno ne uspije popeti i ponovo konsolidirati iznad 20 000 dolara… Mislim da nećemo ići na 11 000 ili 12 000 dolara. Mislim da je 13 000 dolara vjerojatno realističnija razina.. .

Što se mene tiče, sve dok Bitcoin stvarno ne povrati i zadrži 22.000 dolara, ne vidim razlog zašto Bitcoin ne može kliznuti na 13.000 dolara. “

U vrijeme pisanja, Bitcoin se trguje po cijeni od 18.112 USD.

?

ja

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock / Ilya_Levchenko

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *