March 25, 2023


Martha Stewart uvijek zna kako unaprijediti naše obroke, bilo da se radi o velikom prigodnom obroku ili svakodnevnim zalogajima. Ovaj put sam upravo pripremila savršenu grickalicu kojom ćemo se počastiti na kraju napornog dana koja je jednostavna, brza i ukusna.

1. prosinca Stewart je podijelio video koji je gotovo odmah privukao svačiju pažnju (uključujući i našu!) i objavio video uz naslov: “Karamelizirane kriške kruške ukusan su, lagan desert sam po sebi (iako sladoled od vanilije čini divan dodatak)—ili možete upotrijebiti mekano voće u svojim kremastim kolačićima. Pratite kako radimo ovo sezonsko voće i dobijte cijeli recept na poveznici u našoj biografiji.”

Više od SheKnows

Jednostavan za pripremu i sezonska poslastica? Moramo li reći nešto više? Kuhajmo!

Za ovaj super jednostavan recept potrebno vam je samo nekoliko sastojaka, uključujući kruške i svježi limunov sok, da spomenemo samo neke. Stewart preporučuje rezanje i guljenje Bosc krušaka, a ako niste sigurni, potražite duge, zakrivljene peteljke koje pomažu naglasiti njihovu zaobljeniju bazu!

Kliknite ovdje da biste pročitali cijeli članak.

Baš kad pomislite da ne može biti jednostavnije za početnike u kuhinji, pripremite se: ovaj recept ima samo dva koraka, što je jednako vremenu kuhanja i pripreme od samo 30 minuta!

Prema Stewartinim prijeko potrebnim kuharskim bilješkama, ona preporučuje nekoliko stvari, kao što je priprema krušaka do dva sata unaprijed i njihovo miješanje u otprilike 2 žlice vode, ako vam je potreban rahli sirup.

Cijeli recept za karamel kruške Marthe Stewart pronađite ovdje!

A ako želite još Stewartovih slasnih recepata, pogledajte ovu bestseler kuharicu Kuharica škole kuhanja Marthe Stewart (Trenutno je u prodaji na Amazonu!)

Kuharica škole kuhanja Marthe Stewart

cijena: 40,49 USD (izvorno 45,00 USD)

Kupi sada

Prije nego krenete, pogledajte prezentaciju u nastavku:

Najbolje od SheKnowsa

Prijavite se za SheKnows bilten.
Za najnovije vijesti pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *