June 4, 2023


Analitičar kriptovaluta koji je ispravno nazvao dno Bitcoina (BTC) za 2018. kaže da se kripto-kralj priprema za još jedan korektivni potez na putu ka stvaranju novog medvjeđeg tržišta.

Analitičar pod pseudonimom Smart Contracter govori svojim 216 200 sljedbenika na Twitteru da je nedavni rast Bitcoina s trenutno niske cijene na medvjeđem tržištu od 15 546 dolara vjerojatno gotov.

“Za sada još uvijek vjerujem da je ovo povećanje bitcoina dio korektivnog vala 4 od ABC-a prije nego što se postigne nova najniža razina ispod 15.000 dolara u prvom tromjesečju 2023. gdje nalazimo dugoročno dno.”

slika
izvor: Smart Contractor / Twitter

Pametni izvođač prakticira teoriju Elliottovih valova, metodu tehničke analize koja pokušava predvidjeti buduće kretanje cijena prateći psihologiju tržišnih sudionika koja se obično pojavljuje u valovima. Prema teoriji, silazni trend sastoji se od pet valova, pri čemu imovina doživljava kratke odskoke tijekom drugog i četvrtog vala.

Prema grafikonu Smart Contracter, čini se da je Bitcoin u završnoj fazi povratka četvrtog vala i priprema se za konačni skok prema 18.000 dolara. Analitičar predviđa da će BTC tada nastaviti svoj silazni trend prema ciljnoj vrijednosti od oko 14 500 dolara kako bi dovršio ciklus od pet valova.

U vrijeme pisanja, Bitcoin se mijenjao za 16.979 dolara, što ukazuje na pad od oko 15% u slučaju da BTC dosegne niži cilj pametnog izvođača.

Strateg za kriptovalute također pomno prati indeks američkog dolara (DXY), za koji kaže da daje bikovske signale.

“Veliki DXY preokret danas, a ne ono što želite vidjeti ako ste optimisti u kriptovaluti. Čak iu najboljem scenariju, mislim da se i dalje vraća na oko 108-109 što će vjerojatno dovesti do pada kriptovalute.”

slika
izvor: Smart Contractor / Twitter

Trgovci pomno prate DXY jer snažan pokazatelj ukazuje na to da investitori prodaju rizičnu imovinu kao što su Bitcoin i dionice u korist američkog dolara.

U međuvremenu, kolega praktičar Elliott Wave Credible vjeruje da bi Bitcoin mogao porasti iznad otpora od 18.000 dolara. Analitičar govori svojim 336 200 sljedbenika na Twitteru da je Bitcoin u uzlaznom trendu na jednosatnom grafikonu i da se čini spremnim za veliki skok.

slika
izvor: vjerodostojnost/twitter

Na temelju teorije Elliottova vala, imovina u uzlaznom trendu također prolazi kroz pet valova, s prvim, trećim i petim valom koji se približavaju uzlaznoj strani. Gledajući grafikon analitičara, može vidjeti da bitcoin završava svoj korektivni pomak iz drugog vala na 16.400 dolara prije nego što zapali treći val iznad 18.000 dolara.

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock/Taves/David Sandron

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *