January 31, 2023


Keto Cycle je aplikacija za ketogenu dijetu osmišljena da olakša keto dijetu. Keto dijeta obično se opisuje kao program prehrane s niskim udjelom ugljikohidrata i visokim udjelom masnoća koji pomaže tijelu da započne proces ketoze, koji sagorijeva masnoće za energiju. Aplikacija Keto Cycle je personalizirani pristup koji vam pomaže u upravljanju vašom prehranom.

Možete odabrati hranu koju volite, a aplikacija pruža informacije o prehrani na temelju rezultata testa koji bi trebali odražavati vaše sklonosti i stil života. Aplikacija Keto Cycle uključuje: planer obroka, popis za kupovinu, učinkovite vježbe, podršku dijetetičaru i više.

Možete se pridružiti aplikaciji Keto Cycle u 3 jednostavna koraka:

Prvi korak. Riješite test. Test je brz i jednostavan. Traži osobne podatke uključujući vašu dob, spol, težinu, visinu, preferencije u hrani i vježbate li. Osim toga, namjenska aplikacija vas pita koliko kilograma želite izgubiti, odnosno koliko kilograma želite izgubiti. Dobit ćete procijenjeni vremenski okvir u kojem možete postići svoje ciljeve mršavljenja.

Korak 2. Odaberite Članstvo i dodajte podatke o plaćanju. (Za dobivanje osobnog plana potrebno je plaćeno članstvo)

  • Dva mjeseca članstva. Dvomjesečno plaćanje od 3,80 USD tjedno
  • Članstvo na 6 mjeseci. Plaćanje svakih 6 mjeseci iznosi 2,54 dolara tjedno
  • Članstvo na 4 mjeseca. Plaćanje svaka 4 mjeseca iznosi 2,65 dolara tjedno

Nakon što odaberete članstvo i dodate podatke o plaćanju, aplikacija Keto Cycle stvara plan prehrane koji odgovara vašem tijelu, ciljevima i potrebama.

Korak 3. Dobijte svoje članstvo. Vaš individualni plan Keto prehrane šalje se na vašu e-poštu kako biste mogli krenuti putem prema zdravijem načinu života. Dobijte upute korak po korak ili dnevne preporuke o tome kako zauvijek izgubiti težinu.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *