March 15, 2023


Našao sam tvrtku koja može pomoći; Posluživao je niskokalorične obroke i shakeove – baš kao na planu NHS-a – i što mi je najvažnije, postojala je opcija da razgovaram sa savjetnikom 20 minuta tjedno; Netko tko je bio na mom mjestu i može me podržati u tome.

Držao sam se plana, koji je obično bio nešto poput kaše za doručak, juhe za ručak, snack bara, a zatim niskokaloričnih unaprijed zapakiranih obroka poput pilećeg curryja, 16 tjedana, za koje cijene po obroku počinju s manje od 1 funte . 3. Sada to radim sama, jer znam što sama trebam učiniti.

Izgubio sam četiri kamenca i stavio svoj dijabetes u remisiju—razine moje glukoze u krvi pokazuju da sam ispod granica prije dijabetesa—ali još uvijek imam višak kilograma i odlučan sam izgubiti još. Sada imam 19 kamena i 10 funti i nisam imao ovoliku težinu od prije rođenja moje najmlađe kćeri prije 29 godina. Udaješ se na Silvestrovo, a ja sam odlučio smanjiti veličinu 16 za vjenčanje. Znam da to mogu.

Ali ono što me također motivira je pokazati drugima da postoji druga opcija za lijekove ili operaciju. Mislio sam zašto ne probati ovo?

Moj tjedan vježbanja

Volim vježbati, ali napad Covida, a zatim dugi Covid značilo je da sam prestao puno raditi. Sada hodam 5000 koraka dnevno – ali želim doći na prethodnu razinu kondicije, na kojoj sam trčao 5K, tri puta tjedno.

Što jedem u danu

doručak: Radim shake od jabuke i kivija – pomiješajte s ledom

ručak: Marconi sir

Međuobroci: Shake od vanilije uz kavu

Večera: Moj muž je izvrstan kuhar i pripremit će zdrav pileći curry, pastirsku pitu ili bolonjez.

Pomagala u načinu života

Ugljikohidrati: da

Kofein: Da

Alkohol: Ne – ali nisam bio teški pijanac

Spavanje: Glava mi udara o jastuk u 22 sata i vani sam; Inače ustajem oko 6 ujutro.

Koristi Paula Mactaggart one2onediet.com
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *