March 25, 2023


Chris Conrad je bio u svojoj šestoj sezoni kao trener Liberty Tennisa za djevojke ove jeseni i rekao je da je također trenirao dječake pet sezona.

Pitali su ga je li Helena Lin jedna od najboljih igračica koje je ikada trenirao.

Conrad nije oklijevao reći da, a zatim je dodao: “Uključujući i dječake.”

Lane je postala prva prvakinja Liberty Districta od Lindsey Gray 2004. i napredovala je do polufinala na PIAA 3A prije nego što je izgubila od kasnije državne prvakinje Gracie Lee iz Unionvillea. Također je izgubila utješnu igru ​​od Mije Mattricino iz Springforda za četvrto mjesto u državi.

Ali postigavši ​​rekord od 23-2 i također osvojivši naslov broj 1 u pojedinačnoj konkurenciji na konferenciji Istočne Pennsylvanije, Lin je postala tenisačica godine za 2022. u izboru The Morning Call.

Ona i djevojka koja je igrala na okružnom finalu [Parkland’s Lexie Warsing] Conrad je rekao za Lynn. – Oni su talentirani.

Lynn, koja dolazi iz teniske obitelji koja uključuje i njezinu sestru Veronicu koja je ove sezone igrala u Notre Dame Green Pondu, učenica je školovana kod kuće. Njezina braća Danny i David igrali su za Team Liberty i obojica su bili županijski prvaci u parovima. Trenirao ih je Conrad kao i Veronicu prije nego što se preselila.

“Notre Dame je imao akademski program koji je bio savršen za Veronicu i bilo mi je drago što se onamo prebacila”, rekao je Conrad.

Ali također mu je bilo drago što je Helena odlučila igrati za Liberty nakon što se kao brucoš 2021. usredotočila na turnire.

“Iako je bila školovana kod kuće”, rekao je, “jako je dobro predstavljala Liberty.” – Oduvijek je živjela ovdje, pet-šest minuta dalje.

Lin je bio sretan igrati s Hurricanesima.

“Bila je to stvarno nevjerojatna debitantska sezona za mene”, rekla je. “Želio sam iskusiti igranje u timu. Želim igrati u teniskom timu na koledžu, po mogućnosti u nekoj vrhunskoj školi ako mogu. Nisam imao velika očekivanja. Samo sam se pokušao zabaviti i dajem sve od sebe tamo.”

Lynn je rekla da je pod očevim utjecajem gotovo cijeli život igrala tenis i kaže da voli taj sport.

“Volim njegovu jedinstvenost”, rekla je. “Moraš sam rješavati probleme, posebno na turnirima. Moraš znati što učiniti. Također volim igrati parove.”

Lin je osvojio državno prvenstvo u parovima na Floridi i Massachusettsu.

Iako nije 100% sigurna u svoje planove, rekla je da bi voljela ponovno igrati za Liberty sljedeće godine.

“To je definitivno mogućnost”, rekla je. “Volio bih se vratiti. Nadam se da ću opet moći ići u Ameriku i možda biti bolji nego ove godine. Nisam bio razočaran gubitkom.” [Li]. Samo sam pokušao dati sve od sebe i bio sam sretan što sam dobio dva meča i stigao do polufinala. Očito se uvijek nadate da može bolje, ali ona je sjajna igračica i igrala je bolje od mene tog dana.”

Tijekom cijele sezone Lin je bio MVP. Prije državnog polufinala, izgubila je samo jedan set cijele sezone i to protiv Warsinga u utakmici regularne sezone. U pokrajinama je pobijedila Warsing, brucošicu, 6-2, 6-2 kako bi dovršila dominantni okružni ciklus u kojem su izgubili samo 10 utakmica u četiri pokrajinska meča. Nastavila je svoj niz sa 6-3, 6-0 pobjedama protiv Alison Root iz Owena G. Robertsa i Anje Rosenbach iz New Oxforda na Državnom prvenstvu.

“Za studenta druge godine, Helena ima razinu sposobnosti i razinu zaboravljivosti i to je dobro”, rekao je Conrad. “Ona će izgubiti bod, ali ima sposobnost napredovanja. To se ne vidi od učenice druge godine. Ona je zrela za svoje godine i sjajno je što ima sposobnost pogriješiti i onda krenuti naprijed.”

Conrad je rekao da je Lynn također usredotočena na pridržavanje svog plana igre.

“Planiramo se igrati i to je nešto što se ne radi uvijek u srednjoj školi i ona se toga drži”, rekao je. “Ona sluša. Mnogi talentirani igrači imaju ego, ali ona je suprotnost. Ona je voljna slušati, voljna je postati bolja i povrh toga vrlo je talentirana.”

Protiv Warsing u finalu distrikta, Lynn je bila voljna ostati na osnovnoj liniji i pobijediti je, ali Konrad je rekao da ona ima sjajne vještine na mreži.

“Kao netko tko je igrao parove na nacionalnoj razini, ima jako dobre ruke, vjerojatno najbolje koje sam vidio iz trenerske perspektive”, rekao je Conrad. “Pojačat će se za sljedeći gem. Može servirati i šutirati.”

Dok je Lynn tiha osoba koja radije daje primjer, stekla je puno prijatelja u Team Libertyju i bila je više nego voljna raditi s drugima i pomagati im kada se to od njih traži.

“Ono što je ovu godinu učinilo tako posebnom nisu moji pojedinačni rezultati”, rekla je. “Uživao sam biti u timu i upoznavati nove ljude bez obzira na njihovu razinu. Nije bilo važno. Bilo je zabavno biti s njima i igrati zajedno. Stvarno su mi se svidjeli svi moji suigrači. Svi su bili velika podrška i trener Konrad stvarno mi je pomogao. Nikada ne bih mogao učiniti dobru stvar koju bih učinio bez njega.”

Kad su je upitali bi li željela biti otvorenija, Lynn je rekla: “Ne, vrlo sam zadovoljna s time tko sam i kako radim stvari. Samo želim biti bolja.”

Prva ekipa pojedinačno

Helena Lin, Sloboda

Lexi Warsing, Parkland

Eliana Jacobs, Easton,

Kara Magliochetti, Pikahi

Francesca Bartolacci, Moravska akademija

Evelyn Wang, South Lehigh

Veronica Lynn, Notre Dame, GB

Olivia Conner, Saucon Valley

Pojedinačno druga ekipa

Shelby Carter, Emaus

Leah Zolotareva, Parkland

Gigi Lyonsi, Parkland

Amber Unger, Zeleni ribnjak Notre Dame

Caitlin Hwy, South Lehigh

Yan Yu, Moravska akademija

Spomenuti časne samce

Malka Parker, SE,

Sofija Digiachinto, Nazaret

Sadie Jacobs, Easton

Victoria Fusler, Zeleni ribnjak Notre Dame

Sophia Delp, južno od Lehigh

Cecilia O’Brien, Bangor

Laura Lee, Moravska akademija

Prvi tim parova

Anchika Gupta i Sophie Petrocelli, Parkland

Julia Ressler i Samantha Wallich, Easton

Maddie Everett pomaže Anni Lyons, Imus

Ava Ashworth i Maddie Smith, South Lehigh

Abigail Duesen i Claire Martucci, Bangor

Ivania Raskapur i Sunny Chen, Moravian Academy

Drugi tim je dupli

Jaina Norte i Jelena Norte, Stroudsburg

Sophie Elovitch i Arohi Vaz, Parkland

Sophia Loomis i Kathryn Georgiou, Stroudsburg

Hanna Sumner i Ella Ahnert, South Lehigh

Chloe Dahl i India Debej, Moravska akademija

Juliana Yotis i Abigail Maguire, Bangor

Kyla Ferguson i Madeline Scheltman, Saucon Valley

Spomeni počasne dvojnike

Ava Burkhart i Claire Zaza i Baghae

Alexa Makul, Reshma Berg i Emmaus

Anna Farrell i Kylie Haynes, ACCHS

Finale Distrikta 11

3A pojedinačno: Helena Lyn (Liberty) poraz. Lexi Warsing (Parkland) 6-2, 6-2

2A pojedinačno: Francesca Bartolacci (Moravska akademija) v. Kara Magliocetti (Pecahi) 6-1, 6-3

3A Parovi: Lexi Warsing i Leah Zolotoreva (Parkland) su pobijedile. Evelyn Wang i Caitlin Hoy (South Lehigh) 6-1, 6-2

2A Parovi: pobijedile su Cara Magliocetti i Lena Windhagen (Pecahi). Yan Yu i Laura Lee (Moravska akademija) 7-5, 6-3

Za financiranje našeg novinarstva ovisimo o potpori naših pretplatnika. Ako se već niste pretplatili, nadamo se da jeste Razmislite o pretplati. Već ste pretplatnik na tiskano izdanje? Ako već niste, izvolite Aktivirajte svoj digitalni pristup.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *