March 25, 2023


Joe Rogan Donald Trump raspravljao je o hvaljenim NFT-ovima koji su se rasprodali u roku od 12 sati nakon što su stavljeni na popis.

što se dogodilo: Rogan se našalio o videu koji je Trump objavio promovirajući svoju NFT kolekciju, kada je razgovarao s njim Brian Redban U podcastu “Joe Rogan Experience”.

https://www.youtube.com/watch?v=pLPtINOPF1Q

Shvativši da je set rasprodan, Rogan je izrazio svoju tugu, rekavši: “Brate, koliko je to ludo? Tako je smiješno i to je bila tako velika najava. Sve je rasprodano… To me čini tako tužnim. Ti rogovi, čovječe , svidjelo im se.” Baš kao da su Dallas Cowboysi. Kao da su samo lojalni timu, to je kao da smo mi protiv njih.”

Rogan je rekao da Trump “ide all-in” i preuzima ulogu profesionalnog hrvača u nastojanju da privuče više pažnje. Mislio je na Trumpovo pojavljivanje 2007. na WWE WrestleManiji 23 i njegovo kasnije uvođenje u WWE Kuću slavnih. Rogan je dodao da je samo pitanje vremena kada će se Trump ponovno vratiti u politiku – osim ako prije toga ne bude zatvoren.

“To će se dogoditi. Osim ako ga ne strpaju u zatvor, to će se dogoditi”, rekao je Rogan.

Vidi više: Najbolje strategije dnevnog kripto trgovanja

zašto je to važno: Trumpove NFT vijesti postale su tema o kojoj se žestoko raspravljalo u kasnonoćnim TV emisijama, s pojavljivanjima u emisijama “Late Night with Seth Meyers”, “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, “Jimmy Kimmel Live” i “The Late Night Show”. sa Stephenom Colbertom”. “

Kolekcija se sastojala od 45.000 pojedinačnih komada i prodana je za 4,45 milijuna dolara u roku od jednog dana od izlaska. Ukupan volumen, od četvrtka ujutro, je 7.297 Ethereum ETH/USDprocijenjen na 8,86 milijuna dolara, što je povećanje cijene od 1000%.

U epizodi svog podcasta “War Room” u četvrtak, Steve Bannon rekao je desničarskim komentatorima Sebastianu Gorki i Steveu Curtisu da ne može podržati ovaj potez i predložio otpuštanje onih koji stoje iza njega.

akcija cijena: U vrijeme pisanja ETH se trguje po 1216 dolara, što je porast od 0,66% u posljednja 24 sata, prema Benzinga Pro.

Pročitaj slijedeće: Pad bitcoina, Ethereuma i Dogecoina: Analitičar kaže da je Apex Crypto izostavljen iz načina rizika Wall Streeta jer Sam Bankman-Fried leti u SADSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *