March 18, 2023


Kupus je još jedno uobičajeno povrće koje se konzumira u Indiji i mnogim dijelovima svijeta. Od salate od kupusa do kimchija, možete je pronaći u mnogim ukusnim receptima. Ali koja indijska jela pripremate s kupusom? Pomaknite se prema dolje da saznate!

Kupus je možda jedno od najčešćih, ali nedovoljno cijenjenih povrća. Ovo lisnato povrće možete pronaći u salati od kupusa, kiselom kupusu, kimchiju itd. Ne radi se samo o okusu, već io blagodatima koje dolaze s njim. Za one koji ne znaju, kupus je pun antioksidansa i može poboljšati rad mozga, liječiti kožne probleme i poboljšati zdravlje srca.

Paratha od kupusa

Ova jednostavna paratha ima punjenje od mljevenog kupusa pomiješanog sa začinima i biljem. Ovu parathu možete napraviti u tren oka i prejesti se. Može se piti sa skutom ili ljutim ajvarom. Evo kako ga možete napraviti kod kuće.

style=”height: 389px; “>

Cabbage Vatana No Shake

Grašak i kupus zajedno? Ovo možda zvuči dosadno, ali ima izvrstan okus. Kad se napravi u gudžaratskom stilu, ovo je jelo preukusno da bi se moglo rukovati. Sadrži sjemenke gorušice, čili u prahu i kurkumu u prahu kojoj se pripisuje lijepa žuta boja. Ne možete promašiti recept. Pogledaj!

style=”height: 429px; “>

kupus vada

Još jedno jelo od kupusa koje može biti savršen vegetarijanski međuobrok ili predjelo je vada kupus. Ovi hrskavi prženi krumpirići sadrže leću, kupus, zelenu papriku i začine. Može se napraviti i chana dal i urad dal i sadržavati ljuti chutney od korijandera i rajčice. Slijedite korake u nastavku kako biste ga napravili kod kuće.

“style=”visina: 369px; “>

Pakoda kupus

Vrijeme je da prebolite aloo i pyaz ke pakode i probate ukusne pakode od kupusa. Ako svoju ljubav prema kupusu želite podići na višu razinu, pakode kupus je ono što bi trebalo biti na vašem popisu. Evo kako ga možete napraviti kod kuće.

“style=”visina: 394px; “>

Izbijanje kupusa

Kupusov vol ili prženica jedno je od takvih jela koje može biti jednostavno i ukusno. Možete ga pripremiti za manje od 30 minuta i poslužiti kao glavno jelo ili kao prilog. Zašto to danas ne učinite kod kuće? Slijedite sljedeće korake!

“style=”visina: 409px; “>

Napravite ova jela kod kuće i ugodan dan za hranu!!Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *