February 2, 2023


Liquidus je višenamjenska aplikacija koja pomaže korisnicima iz svih društvenih slojeva da jednostavno i sigurno urone u svijet ulaganja. Od kultiviranja prinosa do izbjegavanja gnjavaže ručnih transakcija ili provjere najboljih bazena i farmi temeljenih na tržištu, aplikacija Liquidus pomaže korisnicima svih kategorija da ovladaju svojim potrebama.

Yield farming je još uvijek popularan način zarađivanja nagrada ili kamata polaganjem vaše kriptovalute u fond s drugim korisnicima. S Liquidusom korisnici mogu dijeliti LIQ ili LIQ-BNB P tokene kako bi zaradili nove tokene. Također, možete zaraditi kamate stvaranjem javnih tokena kao što su ETH-USDC, BTC-BNB i više.

Štoviše, Liquidus pruža pristup svim opcijama uzgoja na različitim mrežama, na primjer BNB Smart Chain, Ethereum, Cronos ili Polygon.

Prikupljena sredstva koriste trgovci s decentraliziranih burzi za izvršavanje pametnih ugovora. Pružatelji fondova likvidnosti imaju koristi od primanja dijelova naknada za trgovanje. Također, zahvaljujući Liquidusu, korisnici mogu izravno nadopunjavati i povlačiti farme. Nema potrebe otvarati preglednik i spajati se na Dapps.

Što Liquidus nudi?

Za nekoga tko može upravljati time, uzgoj usjeva je pristojna metoda ulaganja čak i 2022. S aplikacijom Liquidus korisnici mogu zaraditi do 150% APY postavljanjem LIQ ili LIQ-BNB LP tokena, na primjer, ali to nije jedina opcija . Liquidusova sigurnosna ocjena za svaku farmu osigurava da korisnici komuniciraju samo sa sigurnim DeFi protokolima i imaju koristi od dobrog iskustva ulaganja.

Nakon pokretanja investicijskog procesa, korisnici mogu provjeriti zarađuju li ono što vide pomoću APR Checker-a. Zatim, u usporedbi s Pancakeswapom, kojem je potrebno do 5 sekundi za učitavanje APY-ova farme, Liquidus ima vrijeme odziva od 0,5 sekundi. Također, korisnici mogu pronaći najbolju farmu za svoje tokene u nekoliko skupnih lanaca blokova.

Aplikacija Liquidus uključuje farmu Liquidus i omogućuje pristup višestrukim farmama kao što su Pancakeswap, Biswap, Sushiswap itd. Tokeni dostupni za instalaciju na farmi Liquidus su:

LIQ-BNB na Biswapu s APY 82,54%

LIQ-BNB na PancakeSwapu s APY 112,32% (povlačenje nije moguće 1 mjesec nakon depozita)

LIQ-BUSD na ApeSwapu s APY 113,73% (nije moguće povlačenje 1 mjesec nakon depozita)

LIQ-BNB na Biswapu s APY 146,03% (povlačenje nije moguće 3 mjeseca nakon depozita)

LIQ-Single Token s APY 18,28% (povlačenje nije moguće 1 mjesec nakon polaganja)

Ove opcije dostupne su na farmi Liquidus, zajedno s mnogim drugim bazenima velikih farmi usjeva.

Bitno je znati da s aplikacijom Liquidus korisnici mogu zaraditi LIQ tokene na visokim APY bodovima. Sve što trebaju učiniti je kovati i uzgajati službene Liquidus NFT-ove.

Aplikacija Liquidus također omogućuje korisnicima usporedbu DeFi protokola s najvećim prinosom. Imaju pristup popisu najboljih i najsigurnijih platformi za decentralizirano financiranje (DeFi), koje su visoko ocijenjene.

Nakon što je sve postavljeno, korisnici mogu učitati svoju kriptovalutu i odabrati opciju zarade pomoću tehnologije jednim klikom. Polog se odmah učitava u pametni ugovor protokola, osiguravajući da korisnici imaju potpuni pristup svojim sredstvima i da niti jedan posrednik ne upravlja zaradom.

Više o Liquidusu

Liquidus nudi više od 10 000 bazena, dajući korisnicima pristup punom potencijalu DeFi-ja. Korisnici mogu brzo maksimizirati svoju kripto imovinu generiranjem pasivnog prihoda.

Također, korisnici mogu isprobati skener koji im može pomoći u pronalaženju trenutnih nadzemnih skupova. Samo jednim klikom mogu prikazati i odabrati među najboljim bazenima i farmama na tržištu.

Tim koji stoji iza Liquidusa strastveno se bavi tehnologijom i želi ljudima omogućiti širok pristup kripto tržištu. Uz aplikacije kao što je Liquidus, svatko može pristupiti znanju potrebnom za razumijevanje DeFi-ja.

ostanite informirani

Ako ste zainteresirani za aplikaciju, možete otići u trgovinu i potražiti “Liquidus” kako biste unaprijed naručili aplikaciju. Za više informacija možete posjetiti službenu stranicu Liquidusa. Također, možete pratiti Liquidus na društvenim mrežama, Telegramu ili Facebooku Cvrkut.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *