March 22, 2023


Sara Ali Khan vratila se sa svojim gurmanskim dnevnikom. Povezano je. Priznajmo, svaki put kad se dosjeti novosti o hrani, znamo da će nam poteći sline. Danas nam je glumica omogućila da zavirimo u svoj jutarnji ritual. Da, za razliku od mnogih od nas, Sarah je danas izgledala zauzeta poslom. Ali usput sam uživao u njezinoj kavi. Glumica je svoj skok podijelila na svojim Instagram pričama. Evo, ona sjedi u autu sa šalicom kave. “Hvala Bogu na kavi”, napisala je Sarah. Također je dodala: “Na putu do posla.” Pogledaj.

Također pročitajte: Zdravi doručak Sara Ali Khan daje nam ciljeve u fitnessu

q44rvts8

Kava, ako se konzumira u ograničenim količinama, može koristiti vašem zdravlju na nekoliko načina.

Prvo, kava može odlično podići raspoloženje. Neki zdravstveni stručnjaci kažu da je ovo piće povezano s pozitivnim osjećajima kao što su zadovoljstvo i ljubaznost.

– Poznato je da kava potiče zdravlje srca zbog prisutnosti klorogenske kiseline u njoj. Pomaže smanjiti upalu i potiče zdravlje srca.

Neka su istraživanja također otkrila vezu između konzumacije kave i niže razine šećera u krvi.

Može poboljšati zdravlje mozga i smanjiti rizik od Parkinsonove bolesti.

Ljubitelji teretane također konzumiraju kavu jer se vjeruje da piće pomaže u oporavku od napornog vježbanja i smanjuje bolove u mišićima.

Sad kad ste toliko čitali o tome, zašto si ne biste napravili šalicu i opustili se za vikend? Ne brinite za recepte, samo nastavite čitati:

1) Instant kava

Nemate puno vremena? Samo se držite ovog recepta. Sve što vam treba je kava u prahu, mlijeko, voda i malo šećera za pripremu. Ovu instant kavu možete pripremiti za samo pet minuta. Pronađite recept.

2) Kava od tamne čokolade

Izgleda ukusno, zar ne? Dodat će prijeko potrebnu dobrotu tamne čokolade vašoj uobičajenoj kavi. Osim toga, kava s tamnom čokoladom može biti jedno od najutješnijih pića po ovakvom vremenu. Recept ovdje.

3) Filter kava

Dignite ruku ako ste ljubitelj ove savršene kave. Ne možeš joj reći ne. Sve što trebate je aparat za kavu i spremni ste! Recept pogledajte ovdje.

4) Začinjena kava

Volite li da vam je kava malo vruća? Ako da, učinite ovo. Pripremljen je s dezhi dodirom i zaljubit ćete se u njegov okus. Đumbir i kardamom piću daju više okusa, što ga čini vrlo posebnim. Kliknite ovdje za recept.

5) Voćna kava od švarcvaldske trešnje

Zvuči jedinstveno, zar ne? Ova kava je čokoladna i voćna. Samo mu dodajte malo trešanja i komadiće čokolade i voila! Recept ovdje.

Sada kada znate mnogo recepata, pretpostavljamo da će vaša šalica kave biti drugačija od uobičajene. nije li?

Istaknuti video dana

Recept za kotlete od slatkog krumpira | Kako napraviti čips od slatkog krumpiraSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *